Оля Полякова розповіла чи дійсно подала на розлучення

Вона прокоментувала ці чутки.

Полякова в новому випуску програми "Дорослі дівчатка" розповіла, що навколо її особистого життя останнім часом ходить багато чуток. Подейкують, що зірка розлучилася зі своїм чоловіком Вадимом Поляковим, з яким вона виховує двох дочок — Алісу і Машу, інформує Ukr.Media.

Оля заявила, що вона не розуміє, хто розпускає ці плітки. Але з її слів все дійшло до того, що знайомі безпосередньо запитують про це у чоловіка. Тому вона поспішила запевнити, що розлучення ніякого не було і вони як і раніше перебувають у шлюбі, але їхні стосунки вже не такі як були.

Оля зізналася, що вони стали частіше розмовляти телефоном з Вадимом, але через життя на відстані вони відвикли один від одного. З цієї причини, коли вони знаходяться разом на одній території, то можуть сваритися.

"Лаємося так, що просто іноді не можемо один одного витримати. Все тому, що звикли вже жити на відстані. Це жахливо. І я розумію, що якщо ми не почнемо жити разом, якщо до цього не розбіжимося, то знову треба буде звикати. Але я не розлучилася і не збираюся. Досить ці плітки вже розпускати", — прокоментувала артистка.

Источник