З Різдвом Христовим

Привітання з Різдвом у прозі

Вітаємо з Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб у кожного в душі був мир і спокій, радість і тепло! Нехай буде багато добрих і бажаних подій, які зроблять ваше життя краще! Любові, уваги, тільки хороших новин і прекрасного святкового часу


Вітаю з чистим і світлим святом. Нехай Різдво Христове розтопить всі печалі й відкриє двері до щастя і великого дива, хай доля позбавить від заздрості і лестощів, нехай буде місце у серці для любові і честі, хай освітлює шлях яскраве світло надії і сяйво удачі.


Нехай цей день дозволить вам зібрати всіх близьких людей у вашому серці. Будьте веселі, шасливі, вдячні. Нехай ангели співають для вас і обдаровують своєю благодаттю. Нехай все хороше трапляється частіше, а погане — обходить стороною.


В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.


З Різдвом! Від всього серця і душі вітаємо з цим священним святом. Нехай Бог зберігає і оберігає. Нехай стравами буде повний ваш стіл. Сміх і радість як річка тече, не висихає, а щастя осяває ваш життєвий шлях. Нехай Бог злих людей з чорними помислами від дому вашого відганяє, а доброту і удачу в гості кличе.


З Різдвом Христовим! Нехай осяє вам життєвий шлях зірка, як зазначила вона дорогу волхвам до дитини Ісуса! Нехай дні ваші будуть наповнені світлом, добротою, миром і гармонією.


Від щирого серця бажаю вам відчути магію Різдва! Нехай ваш будинок буде осяяний м’яким світлом сімейного затишку, нехай побут буде овіяний ароматами домашньої їжі, а вечора оповиті теплом і турботою близьких!


Вітання з Різдвом у віршах

Христос народився!
Хай здоров’я з Вами буде,
Хай Вас радість не забуде,
Хай смачна кутя удасться,
Хай завжди панує щастя,
Щоб весело і багато провели
Різдвяні свята!


Хай смачна кутя удасться,
Хай в сім’ї панує щастя,
Щоб весела коляда
Мир вам в хату принесла.

Щоб співали рано півні,
Щоб велися в хаті гривні,
Щоб весело і багато
Провели Різдвяне Свято!


Хай радість і добро несе тиха Ніч Свята,
Хай освітлює Вам шлях зірка золота,
А у небі зорепад справджує бажання!
Щастя Вам, Веселих Свят, миру і кохання!


Дай Вам, Боже, святкувати,
В щасті довгі роки мати.
Любов щиру заслужити
І ніколи не тужити.
Щиро щастя Вам бажаю,
Усіх радісно вітаю.
З Новим Роком і Різдвом Христовим!


Нехай Різдво у Вашу хату
Принесе Радості багато,
Розбудить приспані Надії,
Зерном і Щастям Вас засіє,
Зігріє сонцем та любов’ю
І подарує Вам Здоров’я!
З Різдвом Христовим!