Головна прем’єра Різдва: MONATIK разом з українськими артистами записав крутий хіт

MONATIK зібрав "За одним столом" Сергія Бабкіна, KAZKA, DANTES, Alina Pash, ROXOLANA та Богдана Купера.

Артисти презентували пісню до Різдва, інформує Ukr.Media.

Напередодні великого свята Різдва MONATIK, Сергій Бабкін, KAZKA, DANTES, Alina Pash, ROXOLANA та Богдан Купер презентують спільну музичну колаборацію "за одним столом". Ідея такого музичного експерименту народилася у MONATIK, коли він почув демо-версію композиції "За одним столом" Богдана Купера — одного з переможців творчої ініціативи "Art During The War", яку MONATIK запустивши на початку війни, щоб власними фінансовими грантами підтримувати молодих талановитих українців.

Подорожуючи благодійним туром "ART Оборона" на підтримку України MONATIK запрошував друзів-артистів виступити з ним на концертах, щоб подарувати гостям, які відвідали концерт та задонатили для України, неповторювані емоції. Кожен дуетний виступ був сюрпризом, адже ніде не анонсувалося, хто приїде на наступний концерт "ART Оборона" в гості до MONATIK. За цею годину на одній сцені виступили Сергій Бабкін, KAZKA, DANTES, Alina Pash, ROXOLANA. Саме цих виконавців музичний продюсер і почув у даній роботі. Так і зібрався склад артистів композиції"за одним столом".

Прем'єра пісні "За одним столом" виходить в передостанній тиждень найскладнішого року для всіх українців. Артисти щиро вірять, що напередодні таких світлих свят вона зможе подарувати такі необхідні та важливі емоції для всіх нас. Це пісня про добро, згуртованість українського духу, обєднаність нашої нації та віру у зовсім скоро перемогу України!

Артисти спільно вирішили виділити всі кошти з монетизації прослуховувань на усіх стрімінгових платформах та з перегляду відео лірик-композиції на YouTube найбільшому дитячому госпіталю України "Охматдит".

Вперше артисти презентують LIVE композицію "За одним столом" в рамках різдвяного вечора "Ти не один", що відбудеться в ефірі телеканалу ТЕТ 25 грудня о 21:00.

Варто зазначити, що грудень був насичений на музичні премєри від MONATIK. На початку місяця він порадував своїх шанувальників релізом оммажа на пісню Миколи Мозгового "Дивна ніч". Слідом за нею відбувся реліз надзвичайно прекрасної композиції "Інь-Ян" в дуеті з ROXOLANA, що став саундтреком до фільму "Сусідка" (премєра у всіх кінотеатрах 29 грудня).

Источник