Благодійний Різдвяний марафон триває: мешканців Нововолинська та громади запрошують долучитися до заходів | Новини Нововолинська

Благодійний Різдвяний марафон триває: мешканців Нововолинська та громади запрошують долучитися до заходів | Новини Нововолинська

До 8-го січня у Нововолинську триває благодійний Різдвяний марафон. Під час заходів на локаціях будуть встановлені скриньки для благодійних внесків.

Зібрані кошти передадуть на потреби Збройних сил України. Про це повідомили на сайті міста.

4 січня (середа)

16:00 – майстерклас з виготовлення ляльки-мотанки від викладачів художнього відділу дитячої школи мистецтв. Захід відбудеться у центральній міській бібліотеці (пр-т Дружби, 17).

17:00 – пішохідна екскурсія з ліхтариками «У пошуках Різдва». Запис учасників: 0688835785. Збір за адресою: пр-т Дружби, 27, історичний музей.

5 січня (четвер)

13:00 – майстерклас з виготовлення текстильної іграшки «Різдвяний янгол». Запис учасників: 0977084301. Захід відбудеться у фоє міської ради, пр-т Дружби, 27.

16:00. Різдвяні гутірки у центральній міській бібліотеці (пр-т Дружби, 17). Спікери: Віталій Голян, священник; Олександра Удод, бібліографиня; Юрій Велінець, історик.

8 січня (неділя)

13:00 – Благодійний ярмарок.

15:00 – Різдвяний марафон. Святкова програма за участю вихованців школи мистецтв, солістів-вокалістів міського Палацу культури, аматорських колективів.

На завершення дійства відбудеться спільна колядка.

На алеї Героїв, у Будиночку Миколая, буде діяти вертеп-фотозона.

Фото – за внесок для ЗСУ.

8-го січня 17:00 у будинку культури в Благодатному відбудеться концертна програма “Різдвяне диво”.

Джерело