У Києві чоловік під час конфлікту вдарив ножем знайомого співмешканки | Події

До поліції Києва надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Драйзера вони виявили чоловіка із ножовим пораненням. Для з’ясування усіх обставин за викликом виїхала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції та працівники кримінальної поліції.

Зі слів начальника сектору розкриття злочинів проти особи Деснянського управління поліції В’ячеслава Бугая, неподалік місця скоєння злочину правоохоронці затримали раніше 35-річного фігуранта:

«Ми встановили, що порушник кілька років проживав з жінкою в її квартирі. Того дня вона зателефонувала та повідомила про завершення відносин та попросила його виїхати з помешкання. Однак, він відмовлявся покидати помешкання, тож киянка прийшла з новим обранцем, аби його виселити. У під’їзді багатоповерхівки між чоловіками виник конфлікт, внаслідок якого фігурант вдарив ножем опонента у груди та живіт».

Потерпілий пішов з місця події, однак на вулиці йому стало зле і перехожі викликали потерпілому лікарів. У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили місце перебування нападника та затримали його з ножем, яким він, ймовірно, було завдано поранень постраждалому.

Слідчі Деснянського управління поліції повідомили затриманому про підозру. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

Источник