Установки які заважають вам стати багатшими, а ви можете і обов’язково станете

Це під силу кожному.

Дуже часто від багатства людей відокремлює лише правильний настрій. Знайти бажаний достаток під силу кожному, хто мислить правильно і позитивно, інформує Ukr.Media.

Багатство і бідність — наш вибір

Світ ділиться на багатих і бідних не лише тому що комусь щастить, а комусь ні. Багато людей домагаються успіху у фінансовій сфері життя завдяки своїм особистим старанням. Людям властиво не вірити в свої сили і тонути у власній невпевненості. Позбутися від цього важко, але така можливість дійсно є.

Річ у тім, що нехай ми і не вибираємо собі стартові можливості, кінцевий результат все ж залежить від нашого вибору. Багатство і бідність — це наслідок будь-яких установок. Установка — це думки, які постійно з нами, що змушують нас змінювати навколишній світ або залишати таким, яким він є. Якщо зробити своєю установкою те, що ви можете стати багатим і обов'язково станете, ваші шанси на успіх зростуть в десятки разів. Головне — це вірити.

Що заважає нам стати багатшими

Установка перша: великі гроші заробляються важко. Нічого подібного — грошей вистачить на всіх, а цю думку вселили нам батьки, які жили в дуже несприятливий період нашої країни, коли нічого не вистачало. Відповідно, нас вчать тому ж. Позбавтеся від думки про те, що багатство завжди важко досягається. Люди багатіють і роблять статки на хобі, які спочатку і самі можуть не сприймати всерйоз.

Установка друга: деякі з нас звинувачують обставини. Хтось каже, що вже не молодий, комусь заважають діти, а інших зупиняє відсутність освіти. Але зараз в світі важливі знання і вміння, тому все вищесказане — просто відмовки, які банальні і не підкріплені абсолютно нічим. Викиньте їх з голови і будьте впевнені у тому, що можливості людини майже безмежні.

Установка третя: багаті розплачуються за своє багатство. Природно, кожен повинен віддавати, якщо щось взяв, але в плані грошей це відноситься тільки до тих, хто заробив їх нечесним шляхом. В іншому ж багатство — це лише джерело спокою. Ми говоримо не тільки про дев'ять нулях після одиниці — достаток може бути скромним, але все одно дає фінансову свободу.

Установка четверта: бути багатим соромно. Ви дійсно так думаєте? Таких людей величезна кількість, проте абсолютно незрозумілий хід їх думки. Якщо ви чесно заробили свої гроші, то в чому ви винні? Соромно має бути за погані вчинки, а багатство, досягнуте чесним шляхом, таким не є. Соромно бути бідним і нічого не робити.

Установка п'ята: у мене немає здоров'я і сил, щоб вибратися з бідності. У вас є все! Необхідно тільки бажання. Коли ви знайдете свій шлях, то зрозумієте, що заробляння великих грошей простіше, ніж робота на начальника. Це вимагає менше витрат енергії і фізичних сил.

Пам'ятайте, що стати багатшими і зробити своє життя легше вам заважають тільки ваші думки, які з часом перетворюються в цілі психологічні блоки. Подивіться на світ і на свої можливості з іншого боку, відкрийте завісу своїх сумнівів, впустивши світло здорового глузду в своє життя. Психологія багатства проста — думайте, що ви можете все, адже так і є насправді.