Закуска «Наполеон»

Красива, ошатна і неймовірно апетитна страва готується на основі коржів з листкового тіста.

Знаменитий торт "Наполеон" знають і пробували, напевно, всі, однак мало хто знає, що цілком можна приготувати і закуску, яка має ту ж назву — красива, ошатна і неймовірно апетитна страва готується на основі коржів з листкового тіста, точно таких же, як і для приготування однойменного торту, інформує Ukr.Media.

Список інгредієнтів, які знадобляться для приготування закуски "Наполеон":

шість готових коржів, три посередній курячих філе, пів кілограма грибів (печериць), три-чотири яйця, одна велика ріпчаста цибулина, 100 грамів твердого сиру, 300 г майонезу, а також свіжа зелень для прикраси страви.

Коржі для приготування цієї закуски можна спекти заздалегідь (за класичним рецептом приготування коржів для торту "Наполеон") або ж купити готові.

Печериці потрібно дрібно порізати і обсмажити разом з подрібненою цибулею на невеликій кількості рослинної олії до повної готовності. Куряче філе слід відварити в злегка підсоленій воді, а яйця зварити круто. Потім м'ясо необхідно дрібно порізати, а варені яйця натерти на крупній тертці.

Готові коржі по черзі щедро змащувати майонезом, зверху на який викладати начинку, причому її теж потрібно чергувати: на перший корж викласти куряче філе, на другий — гриби, на третій — терті яйця, ну і потім все повторити.

Готовий "тортик" зверху і з боків змастити майонезом і обсипати тертим сиром, після чого поставити на 10-15 хвилин у розігріту духовку (або в мікрохвильовку), а потім остудити, порізати і подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню.

Источник