У Кремлі запевнили в існуванні Путіна

У Кремлі запевнили в існуванні Путіна

Фото: Getty Images Пєскову довелося доводити, що Путін насправді є

Нинішня Росія та Володимир Путін для України — це велика проблема, підтвердив Дмитро Пєсков.

Російський президент Володимир Путін справді існує. Таким одкровенням поділився спікер Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у четвер, 19 січня.

Зокрема, він заявив, що Путін «є і буде», коментуючи слова президента України Володимира Зеленського про невпевненість в існуванні глави кремлівського режиму на цей момент.

«Зрозуміло, що і Росія, і Путін для України та для Зеленського — це велика проблема. І зрозуміло, що чисто психологічно пан Зеленський волів би, щоб ні Росії, ані Путіна не було», — сказав Пєсков.

Він також висловив думку, що чим раніше українська влада «усвідомить, що Росія та Путін є і будуть», і що доведеться «відмовитися від усього антиросійського», тим нібито краще буде для України.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський висловив сумнів у тому, що Путін ще живий. А та людина, яка іноді з’являється на хромакеї, може не бути президентом Росії. У зв’язку з цим він також сказав, що для мирних переговорів Росії слід спочатку знайти «когось», а потім уже пропонувати «щось».

Раніше Зеленський зробив заяву про те, що Путін — неадекватний. Тому Україна не може вести переговори із нинішнім керівництвом Росії.

Джерело