Привітання з днем народження сестрі

Щирі привітання з днем народження сестрі у прозі

З днем ​​народження, мила сестричка. Я тобі бажаю сонця щастя, вітру натхнення і квітів любові, відчуття свободи, почуття радості і стану гармонії, пам’ятних днів успіху, мрійливих ночей романтики і нескінченних чудових моментів в житті.


Дорога сестричка, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі щастя, здоров’я, любові, побільше посмішок, щоб твої очі завжди іскрилися щастям, а всі мрії здійснилися! Нехай всі жалі залишаться позаду, а радість завжди буде відкривати перед тобою двері!


Коли сестра допомагає і підтримує — це прекрасно. А коли вона служить прикладом в житті, найкращим натхненником і співрозмовником — це просто чудово. У мене саме така сестра. Бажаю тобі завжди залишатися такою ж прекрасною і чудовою!


Сестричка – ти для мене найрідніша людина, з яким завжди можна поділитися своїми почуттями та думками. Твій день народження для мене важливе свято, як і для тебе самої! І я хочу побажати тобі завжди залишатися такою ж щирою і життєрадісною! Нехай в житті тебе чекає тільки успіх, і бажання, яке ти сьогодні загадаєш, обов’язково збудеться!


З Днем Народження, моя рідна. Нехай в цей день всі печалі підуть далеко, і лише ласкаве сонечко тобі з ранку посміхається. Хочу побажати тобі щастя і здоров’я, бадьорості і багато сил. Нехай кожен день тобі приносить тільки радість і везіння.


Сестричка, вітаю тебе з днем народження і від душі бажаю будь-які проблеми життя клацати, як насіння, завжди залишатися міцною людиною, як горішок, ніколи не впускати у своє життя поганих людей, постійно відчувати себе впевнено і легко, неодмінно відчувати свою свободу і любов близьких.

Зворушливі привітання з днем народження сестрі

Дорога сестро, я вітаю тебе з прекрасним днем, коли всі з захопленням дивляться на тебе. Ти купаєшся в променях щастя і веселощів. Іскриться шампанське: в твою честь виголошують тости друзі та подруги. Нехай це чарівне стан свята буде з тобою завжди. Здоров’я тобі, успіхів та здійснення бажань! За тебе, сестра рідна! З Днем народження!


Мила сестричка, ти у мене краще за всіх! Тому в День народження бажаю тобі найкращого: кращого подарунка, кращого друга, кращого обранця, кращого життєвого вибору! Будь гаряче улюблена всіма навколо і продовжуй дарувати радість усім близьким і друзям – у тебе це завжди добре виходить!


В мене є сестричка, просто чарівничка!
Гарна, мила, гомінка – всі погляньте, он яка!
Їй вітання, їй пошана, з нею поряд аж два пана!
Чоловік та син сидять, привітати теж хотять!


З днем народження я тебе вітаю.
І бажаю радості, добра.
Нехай щастя тебе переповнює,
Дорога, мила моя сестра.
Я тобі бажаю жити у достатку,
І мати найдостойніших друзів.
Життя смак завжди хай буде солодким,
А у домі панує тепло!


Сестро, з Днем Народження вітаєм,
Добробуту в сім’ї бажаєм,
Не турбуйся, що роки біжать так швидко,
Ми одна сім’я, хоч і збираємось так рідко.
Що ж хочем ще тобі сказати:
Будь всміхненою, ніколи ридати!
Радій всьому, що бачиш ти навколо,
Знай чого хочеш, не ображай нікого.
Будь гарною, приємною до віку,
Ти — сестра, мати, жінка чоловіку.
Хай він продовжує тебе любити
Так міцно, як не любив до того,
Бажаю двісті років ще прожити,
Бути щасливою, але не більш за нього.


Оригінальні та прикольні вітання з днем народження сестрі

Дорога сестричка – з днем ​​народження. Для мене ж ти особлива людина, з яким ми разом росли і дорослішали. Можливо тому, у мене ні з ким немає такого єднання душ як з тобою, немає такого взаєморозуміння і такої довіри. Пам’ятай, що б не трапилося в житті, ти завжди можеш покластися на мене. Адже ти, мабуть, найдорожчий і близький для мене людина.


Ти, як лицар, не боїшся домашніх клопотів і труднощів на роботі. Тобі не знайомі туга і втома. Так нехай відмінне здоров’я, сталеві нерви і гострий розум будуть твоїми вірними помічниками у всіх справах! Бажаю тобі все встигати і знаходити час для відпочинку! Зі святом, сестра, з Днем народження!


Бажаю тобі, щоб всі складнощі в твоєму житті полягали в тому, щоб вибрати: яка з 10-ти машин підходить для поїздки сьогодні в магазин, на якому острові провести відпустку, що одягнути і який ресторан для обіду вибрати. А всі інші тривоги хай відступають, залишаючи місце для щасливих і радісних моментів у житті.


Зі святом тебе, сестро! Що подарувати тобі, рідна? Подарую-но я тобі гарний настрій і вагончик щастя! Усміхайся частіше і ніколи не сумуй! З Днем народження!


Щоб у банку та кишенi,були гривнi та зеленi,
На подвір’ї й в гаражі іномарки дві круті,
Щоб у життi було гiрко лиш вiд доброї горiлки,
Щоб був успiх та зростання,були сили для кохання!
Вiтаю з Днем Народження!