Крутіше, ніж Беллуччі? Історія дивного кохання Венсана Касселя

Він обіцяв більше не одружуватися, але зустрів дівчину, яка перевернула світ актора.

Його вважали вовком-одинаком, а потім справжнім щасливчиком, який дивом зміг підкорити найбажанішу актрису. Поки мільйони чоловіків могли лише мріяти про Моніку Беллуччі, Венсан Кассель домігся її розташування і навіть став законним чоловіком актриси, інформує Ukr.Media.

Шлюб здавався дивним, Венсан і Моніка то жили в різних країнах, то говорили про вільні стосунки. Але виглядали подружжя незмінно щасливими. А коли шлюб розпався, Кассель запевняв, що йому більше не потрібні стосунки. Як же юна модель змогла зруйнувати всі принципи Венсана?

Вони дурні і нецікаві!

Так, саме так актор відгукувався про молодих дівчат, запевняючи, що віддає перевагу жінкам старшого віку. Венсан розповідав, що ніколи не зміг би пов'язати життя з кимось удвічі молодше. Це відбувалося у 2015 році, тоді ж Кассель на відпочинку зустрів Тіну Кунакі.

Смаглява, усміхнена, дуже красива, вона пила ром, танцювала і постійно жартувала. Венсан не міг відвести від неї очей. У барі Тіна переконала Касселя дати їй урок серфінгу, він погодився, вирішивши, що легкий відпускний роман не зашкодить.

Несподіване кохання

Вони гуляли по пляжу і базікали. Несподівано Венсан зрозумів, що Тіна не поводиться, як інші юні дівчата: вона не пліткувала, не робила десятки селфі, але багато слухала і сміялася. А ще дивилася на нього з таким захопленням, якого домогтися від Моніки було неможливо.

Вечорами Кассель спостерігав, як Кунакі танцює в барі, а навколо неї збираються настирливі шанувальники. Це видовище його заворожувало… і дратувало. Тоді Венсан зважився поговорити з Тіною і запропонувати їй ексклюзивні стосунки.

Звичайно, закохана Кунаки погодилася. Дівчину зовсім не бентежило, що Венсан старше, ніж її батько. Вона була зачарована його силою, гумором, спокоєм.

Через рік Венсан і Тіна вперше з'явилися разом, Кунакі помітили продюсери і модні дизайнери. Дівчина в лічені місяці стала популярною моделлю.

Весілля, сім'я та Моніка

У 2017 році в мережі з'явилися чутки, що в парі сталася криза: з Парижа, де влаштувалися закохані, Тіна переїхала до сім'ї в Біаріц. Чи був конфлікт? Ніхто не знає, але Венсан зізнавався: одного разу Моніка запитала, коли він одружиться з цією дівчиною.

І Кассель зрозумів: Тіну, яка зачарувала навіть сувору Беллуччі не можна втратити. Він зробив їй пропозицію руки і серця, погодившись навіть на пишне весілля. А у 2019 вовк-одинак, який поклявся більше не втягуватися в серйозні стосунки, став батьком. Тіна народила дочку, яку назвали Амазоні.

Хтось досі порівнює Тіну і Моніку, а Венсан відповідає філософськи: йому вже 50, він знає, що і кого любить, тому не збирається витрачати час на удавання.

Источник