У Харкові затримали чоловіка, який пошкодив понад 150 автомобілів

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

43-річний харків’янин різав шини на автівках, які були припарковані біля багатоповерхівок.

Поліцейські викрили та затримали зловмисника, який пошкодив понад 150 автомобілів у Салтівському районі Харкова. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

«За навмисне псування майна громадян поліцейські затримали 43-річного харків’янина, у якого під час обшуку помешкання виявили знаряддя вчинення злочину», — розповіли в поліції.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2022 року до поліції масово зверталися власники автівок із Салтівського району Харкова з заявами про те, що хтось порізав шини на їхніх автомобілях. За місяць поліцейські отримали понад 150 таких заяв.

Слідчі опитали можливих свідків та переглянули відеозаписи з камер спостережень поблизу. Вони з’ясували, що зловмисник різав шини переважно у нічний час, обираючи машини, припарковані біля багатоповерхових будинків.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від трьох до семи років ув’язнення. Вирішується питання щодо обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KHARKIV Today, 23 січня до поліції надійшло 18 заяв про порізані шини на колесах автомобілів, припаркованих біля під’їздів багатоповерхових будинків у Київському та Салтівському районах.

Джерело