Холостяк 8 сезон, випуск 9: проект покинули відразу кілька дівчат. Відео

У 9 випуску "Холостяка" 8 сезону дівчата дуже здивують Рождена та глядачів.

9-й випуск "Холостяка" розпочався з побачення 2+1, на яке Рожден Анусі запросив Олю та Яну. Головному герою важливо, щоб його майбутня обраниця не соромилася будь-якої роботи та не боялася важких ситуацій! Тому на побаченні вони створювали пазл з плитки своїми руками, передає Ukr.Media.

Наприкінці зустрічі Холостяк зробив свій вибір і попрощався з однією з учасниць. За словами Народжена, при виборі керувався виключно тим, що йому підказувало серце.

"Я провів статистику та зрозумів, що з тобою на проекті я спілкуюся найбільше", — сказав Олііцуі головний герой. Однак хлопець вирішив, що дівчина сповнена протиріч. Рожден також додав, що їй бракує щирості. У підсумку проект покинула Оля.

Чергове індивідуальне побачення пройшло з Галею. На цій зустрічі Рожден сподівається, що дівчина навчиться стримувати свої емоції. Галина разом з холостяком створювали твір мистецтва — срібну підвіску. Герой відразу попередив учасницю, що потрібно бути терплячою та спокійною.

Дівчата вирішили повеселитися і створили собі зовні новий образ. Учасниці знайшли перуки та підібрали під них відповідний наряд.

Рожден покликав на побачення Аннету та Наташу. Він приготував для дівчат дивне побачення. На цій зустрічі він хотів, щоб учасниці розповіли про свої негативних якостях характеру!

Церемонія троянд піднесла багато несподіваних сюрпризів. Вперше в історії "Холостяка" реаліті самостійно вирішили покинути відразу дві учасниці — Анетта Жорна та Яна.

Яна заявила, що їй дуже важко та вона хоче, щоб він відпустив її. "Ти мені подобаєшся, з тобою весело, класно і комфортно. Але не може дівчина дивитися на хлопця, який їй подобається, коли він проводить час з іншими. Мені тут складно перебувати". Холостяк прийняв її рішення і пообіцяв не сумувати.

Наступною покинула проект Анетта: "Історія була короткою, але цікавою", — прокоментувала свою участь у реаліті дівчина. Тепер на проекті залишилося троє учасниць — Галина, Наташа та Іванна.

Источник