Привітання з днем народження мамі

Щирі привітання з днем народження матусі своїми словами

Улюблена моя матуся, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі міцного здоров’я, радісних миттєвостей, жіночого щастя і ясного неба над головою. Нехай тебе оточують добрі люди і чудові вчинки, а серце ніколи не сумує.


З днем ​​народження, моя люба матуся!  Бажаю, щоб мрії здійснювалися, доля посміхалася, а світ навколо залишався добрим.  Нехай життя буде довгим, яскравим і наповнене приємними подіями.  Хочу завжди бачити тебе щасливою, багатою, красивою і здоровою.


Квітни і тільки ставай красивішим, матусю дорога, не звертаючи уваги як стрімко проносяться роки. Від душі вітаючи з днем народження, бажаю тобі райського благополуччя, небесного сяйва, великих заробітків і постійного чарівності. Нехай в оточенні знаходяться тільки люблячі тебе люди, а вороги задихнуться від заздрості!


З днем народження, мила мама! Спасибі тобі за те, що ти є в моєму житті, за твою турботу та самовіддану любов. Не сумуй про те, що роки летять, а посміхнись новому дню і вір, що він принесе тільки радість, посмішки, приємні сюрпризи і щасливі моменти!


Кохана моя, дорога, мила мама! Вітаю тебе з днем твого народження! Я тобі неймовірно вдячна за все, що у мене є, за твоє терпіння, за ніжність, турботу і чуйність, за розуміння і безмежну любов, яка взаємна і не менш безмежна. Нехай здоров’я буде міцним, робота — успішною, натхнення — невичерпним, а настрій — завжди на висоті!


Улюблена наша мама, вітаємо тебе з днем ​​народження. Бажаємо тобі найголовнішого – здоров’я і терпіння. Адже твоє здоров’я – це наш спокій, а твоє терпіння – це наше благополуччя. Будь щаслива.


Матуся, в твоє свято я хочу побажати, щоб кожен день, який ти з любов’ю і турботою подарувала твоїм близьким, став ще одним десятиліттям твого дуже довгого і щасливого життя. Будь завжди самою-самою лагідною, ніжною, коханою, гарною. З днем народження!


Зворушливі привітання з днем народження мамі до сліз

Дорога мамуленька! Вітаємо тебе з днем ​​народження! Бажаємо, щоб твоя життєва дорога була рівною і легкою. Нехай на ній зустрічаються тобі тільки добрі, сердечні люди! Нехай супроводжує тебе успіх, оптимізм, чарівність і усмішка! Щастя тобі і радості!


Моя кохана, рідна мамо, хочу в цей дивовижний, сонячний день побажати тобі міцного здоров’я на багато років, молодості і краси. Нехай твої чарівні очі випромінюють щастя, а губи посмішку. Спасибі тобі за турботу, ніжність, любов і ласку! З твоїм днем народження, моя люба!


Найкращій мамі в день народження постійно бажаю бути здоровою. Крім всіх життєвих проблем встигати насолоджуватися чудовими митями. Нехай здійсняться всі твої мрії і тільки радість наповнює серце. Щоб справдилися надії і очікування.


Люба матусю, я бажаю, щоб ти процвітала з кожним днем все яскравіше, завжди була здорова і залишалася такою веселою і життєрадісною! Нехай все, про що ти мрієш, збудеться, адже ти цього гідна! Бажаю тобі багато радісних днів, нових успіхів і гармонії в душі!


Матуся, рідна моя, вітаю тебе з днем народження! Нехай твої очі завжди сяють щастям, а хвороби й смуток обходять стороною. Будь коханою, гарною, завжди молодою і квітучою. Бажаю тобі весни в душі, добра, благополуччя, миру, тепла, радості. Я тебе дуже люблю!


Хіба можна знайти когось ближче і рідніше, ніж мама? Мамо, я тебе люблю більше за всіх на світі й хочу побажати тобі сьогодні, в твій День народження, щоб в душі завжди світило сонечко! Ти для мене – ідеал і приклад у всьому, і я хочу, щоб ти завжди залишалася такою ж красивою, веселою і щасливою, як сьогодні!


Мамуля, з Днем Народження! Нехай в твоїх очах завжди горить пустотливий вогник, душа залишається молодою, а натхнення жити і творити ніколи тебе не полишає. Нехай в будинок приходять тільки хороші новини і добрі порядні люди.


Вітання мамі з днем народження віршами

привітання з днем народження мамі гіфка

День народження — свято чудове!
Хай життя буде світле, казкове,
Хай збуваються мрії й бажання,
Щастя, миру, натхнення, кохання!
Хай у домі панує достаток,
Друзів вірних хай буде багато.
У любові і радості жити
І 100-річчя своє ще зустріти!


Хай веселка веселить,
Хай нічого не болить!
У сім’ї хай мир та лад,
Квітне хай життя, мов сад!
Хай молитви чує Небо,
Хай все буде добре в тебе!
Матусю, сяй, мов сонечко!
Вітає з днем народження тебе донечка!


Люба моя матуся,
З святом, тебе вітаю.
Добрих подій, здоров’я,
Довгих років бажаю!
Ти в мене сама краща,
Подруга та красуня,
Знай, що за тебе, рідна,
Бога щодня молю я!


Матуся, кохана, рідна,
З днем народження вітаю принагідно!
Що мені побажати тобі не знаю
В цей чудовий святковий день
Побажаю радості і щастя,
Світу і удачі на твій вік,
Щоб серце не рвалось на частини,
Милий мій, рідний мій чоловік!