Привітання з днем народження тещі

Привітання з днем народження тещі своїми словами


З днем народження, моя кохана теща. Я щиро бажаю Вам, мамо, здоров’я міцного і щастя без меж. Нехай і влітку, і взимку в душі у Вас цвітуть сади натхнення, нехай Ваше серце не знає ні прикростей, ні образ. Залишайтеся такою ж доброю, чудовою жінкою, мама, і хай кожен день Вам приносить радість і приємні сюрпризи.


З днем народження, моя люба та мила теща. Бажаю Вам прекрасних миттєвостей життя і щасливих подій, чудових ідей і чудового настрою, високого успіху у кожній справі і великої удачі, сімейного благополуччя та любові близьких людей.


Дорога теща, поздоровляю вас з днем ​​народження і бажаю, щоб ваше життя не була покірною і безмовною. Нехай вона буде самостійною і творчої, направляємо свою звитяжну рух тільки вперед.


Дорога теща, прийми найщиріші вітання від зятя в твій день народження. Будь здоровою, активною, мудрою, яка цікавиться життям жінкою, нехай тебе радують рідні і друзі.Дорога моя теща! Я вітаю вас з днем народження. Нехай ваше життя буде усипана квітами й оздоблена тільки яскравими фарбами.


На вулиці теплий вечірній вітерець лагідно шепоче, що сьогодні відзначає день народження дивовижна жінка. А з великим задоволенням скажу, що вона є мені тещею. З днем народження. Нехай ваші плани все вдається, хай щастя піднімається вгору сонячним фонтаном, а ваша енергія не згасає.

Вітаю з Днем народження свою чарівну тещу. Нехай у Вашому житті буде абсолютно все – щира любов, міцне здоров’я, енергія і бадьорість, достаток і благополуччя. Нехай життя буде безтурботним, щасливим, наповненим чарами, чудесами, і тільки позитивними подіями.


Зворушливі привітання з днем народження для тещі


Дорога теща, Ви повинні бути героїнею поем, а не анекдотів, адже Ви сама добра і турботлива. Не буду писати Вам дифірамбів, а просто побажаю життя, як у щасливій казці, і любові, як в запаморочливому романі. З днем народження!


Друзі заздрять мені, їх душить жаба не тільки через красуні-дружини, але і через кращу тещі у Всесвіті. А я все думаю про те, щоб хоч не наврочили. Тому Вам від серця бажаю ніколи не мінятися.


Багато є анекдотів про тещу, тільки всі вони не про вас, адже ви у мене – найкраща теща в світі, я вам бажаю назавжди залишатиметься такоюж: доброї, молодий і веселою.


Дорога теща, з днем ​​народження. Бажаю, щоб ваше веселощі кружляло вас, немов на каруселі, але вас від такої швидкості не нудило, а викликало приємні почуття. Нехай ці рухи приносять радісні зміни.


Дорога теща, поздоровляю вас з днем ​​народження і бажаю, щоб ваше життя не була покірною і безмовною. Нехай вона буде самостійною і творчої, направляємо свою звитяжну рух тільки вперед.


Дорога теща! Без Вас в світі було б набагато менше позитиву, доброти і турботи. Своїм оптимістичним настроєм, неповторним запалом і справжньою щирістю Ви робите життя всіх оточуючих людей світліше! Залишайтеся такою. З днем народження!


Моя дивовижна теща, з Днем народження! Щиро бажаю Вам заводного, яскравого, насиченою любов’ю і чарівним щастям життя, немов красивий, нестримний танок, який забирає з кожним звуком у світ захоплення і задоволення! І іноді бажаю повільних танців, щоб насолодитися спокоєм!


Прийміть, теща, привітання в честь вашого Дня народження. Бажаю феєричного щастя, карколомної радості і справжньої любові. За свою доброту і абсолютне безкорисливість ви гідні довгих овацій, красивих квітів і найрозкішніших карет. Бажаю вічного життя, і того ж вічного здоров’я. І нехай у вас все буде добре!