Тіна Кароль розповіла, чому покинула «танці»: Онуфрійчук купили роль ведучої

Домовленість про те, що Тіна буде ведучою «танців» у 2021, існувала, проте…

Екс-ведуча "танців" у своєму останньому інтерв'ю заявила, що теперішня ведуча Іванна Онуфрійчук на шоу опинилася завдяки грошам. Виконавиця зізналася, що в останньому сезоні мало з'явитися тріо ведучих, але вона відмовилася і пішла з проєкту, інформує Ukr.Media.

Домовленість про те, що Тіна буде ведучою «танців» у 2021, існувала. Однак в останній момент Кароль дізналася про Онуфрійчук і відмовилася.

«За тиждень до ефірів мене ставлять до відома, що на паркеті зі мною буде ще одна ведуча на комерційній основі. Оцінивши тріо ведучих я відразу ж сказала, що в цьому успіху Я не бачу і відмовилася», — повідала знаменитість.

Нагадаємо, що раніше Онуфрійчук розповідала, що стала ведучою через непорозуміння Тіни з каналом. В результаті, за запевненнями Іванни, їй запропонували замінити артистку. Однак Тіна ці слова прокоментувала наступним чином:

"Це рівень дрібних інтриг, що відбуваються всередині колективу. Коли зі мною спочатку стверджують сезон, а потім на комерційній основі приводять іншу ведучу — це внутрішня кулуарна гра".

Співачка додала, що вона вважає себе вільною і може говорити відкрито "як є":

"Всі були переконані, що я на контракті у «1+1», але ні. Ми домовлялися про роботу щоразу по-новому. Я непросто отримала свій статус і не готова підтягувати кожного до імені Тіна Кароль".