Даша Астаф’єва вперше зізналася, що зустріла нове кохання під час війни

Даша Астаф'єва розповіла, що більше не самотня.

Зі слів артистки, коханий їй допоміг не зламатися в ці важкі часи і рухатися далі, інформує Ukr.Media.

Артистка зізналася, що вона зараз дуже щаслива і закохана. Про це вона розповіла в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець». Даша поділилася, що вона зараз просто насолоджується життям і цінує кожну хвилину.

"Я не дотримуюся дієти і у мене відсутній графік. Я думаю, що я як і кожен українець зараз виживаю, насолоджуюся життям і ціную кожну хвилину. Я займаюся тільки тим, чим хочу займатися",- поділилася Астаф'єва.

Про свого чоловіка знаменитість багато не розповіла, але частково його описала:

"Він високий. У нього такі ж, як і у мене, зелені очі. Так, я закохана. Як таке диво могло статися… у мене напевно, все не так як у звичайних людей. Всі розлучаються, а я зустріла любов всього свого життя. Я дуже рада і це дуже рятує. Це єдине, що мене рятує — це близькі і сім'я", — прокоментувала Астаф'єва.

"Саме Мій коханий мені додає сили і віри в те, що все має сенс і далі. Він моя опора, а я його. Чесно кажучи, коли почалося вторгнення, Ми були не разом і я сказала: «все». Я щодня прощалася, бо говорили, що окупанти біля центру, а я жила в центрі. Це єдина людина, яка не знала, що нас чекає, але змушувала мене продовжувати ховатися в бомбосховищі і продовжувати жити, піклуватися про себе і близьких. Навіть зараз він мене регулярно мотивує. Тому для мене любов — це сенс і продовження", — додала Даша.

Источник