У Сумах сяде на лаву підсудних наркодилер-закладник, в якого вилучили ще й зброю | Події

Окружною прокуратурою міста Суми затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного сумчанина, який займався незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах, а також зберігав вдома зброю та боєприпаси.

За даними слідства, чоловіка затримали співробітники поліції 27 вересня 2022 року в м. Суми по вул. Г. Кондратьєва, коли він у вечірній час нишпорив у кущах, присвічуючи собі ліхтариком. Під час поверхневої перевірки в нього виявили пакет з-під соку зі великим асортиментом заборонених речовин, зокрема, 73 згортки з канабісом, пігулками МДМА, психотропними речовинами PVP та амфетаміном. При цьому в ході обшуку автомобіля затриманого виявлено 153 г психотропної речовини «PVP». Водночас у ході огляду мобільного телефону чоловіка правоохоронці знайшли 33 фотозображення з координатами розташувань місць «закладок».

Більш того, під час проведення обшуків за місцем фактичного проживання затриманого виявлено вогнепальну стрілецьку зброю, 24 патрони та ручну осколкову оборонну гранату Ф-1, а також амфетамін.

За матеріалами Сумської обласної прокуратури

Источник