Як продати будь-кому і що завгодно: секретна формула, про яку майже ніхто знає

Ви будете вражені результатами.

Відразу до суті. Ви продаєте продукт: дитяче ліжечко, чи сукню, старий телефон чи інші речі, які вам вже не потрібні. Або ви продаєте свою послугу, наприклад, манікюр вдома, інформує Ukr.Media.

Продаючи конкретний продукт, ви вплутуєтесь в помилкову стратегію продажів. Тому що треба продавати не ваш товар чи послугу, а вирішення проблеми людини за допомогою вашої пропозиції.

Знайдіть у потенційного покупця проблему та вирішіть її за допомогою вашого товару.

  • Якщо хочете продати дитяче ліжечко за годину, опишіть докладно, чому дитина матиме здоровий і комфортний сон завдяки перевагам виробу.
  • З одягом, який більше не потрібний, зробіть акцент на те, що, наприклад в сукні новий власник почуватиметься так елегантно, що всі на нього звертатимуть увагу і захоплюватимуться. Так ви закриваєте почуття значущості та бажання бути гідно оціненим.
  • Продаючи старий телефон, треба знайти плюси пов'язані, наприклад з фотокамерою і продати його людині, яка займається фотографіями. За допомогою цього телефону за доступною ціною фотограф закриє усі свої вимоги щодо зйомки.
  • А майстер нігтьового сервісу отримає десятки нових клієнтів, якщо переконає, що робить те, що сьогодні на піку моди. До неї потягнуться модниці.

Коли ми ставимо в центр не товар, а вирішення проблеми людини, світ чудовим чином повертається перед нашими пропозиціями.

Усі ми щось купуємо та продаємо у житті. Спробуйте продавати саме так, і ви будете приємно вражені результатами.

Источник