Наталія Холоденко розповіла, чому не хоче розкривати ім’я батька своєї другої дитини

У мережі можна наткнутися на різні теорії, хто може бути чоловіком зіркового психолога.

Психолог Наталія Холоденко розповіла, що думає про чутки щодо її романів із одруженими чоловіками, інформує Ukr.Media.

Кілька років тому психолог Наталія Холоденко народила дочку Вів'єн, і через деякий час психолог з'явилася з нею на обкладинці глянцевого журналу. А ось про те, хто її коханий чоловік, вона не розповідає.

Існує думка, що це Дмитро Карпачов. Адже на сторінці Наталії в соцмережі неодноразово з'являлися провокаційні знімки з цим телеведучим і психологом.

"Є така версія. Ми з Дімою, і правда, дуже давно знайомі, проводимо багато часу разом, ведемо багато семінарів", — погодилася Наталія в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Але, як відомо, Дмитро Карпачов уже давно в щасливому шлюбі, у нього підростає син. Наступним чоловіком, за якого сватали Наталію її підписники, став співак і продюсер Влад Дарвін.

"Ми познайомилися з Владом, коли він оранжував мою пісню. Це близька для мене людина", — пояснила психолог.

Але Влад Дарвін теж давно у відносинах, він щасливий і не збирався йти з сім'ї.

Холоденко приписували роман і з танцюристом Віталієм Загоруйко. Адже саме після участі в танцювальному шоу психолог стала проводити багато часу не лише з хореографом, але і в тренажерному залі. І незабаром скинула зайву вагу, створила кілька гучних проєктів, пішла від чоловіка і народила Вів'єн.

Однак, поруч із Наталією з'явився інший танцюрист — Дмитро Дікусар, який зайняв місце свого колеги в танцювальному залі.

Але серед версій є ще один претендент на руку і серце психолога. Ним виявився Юрій Журавський — спортсмен і співведучий кількох курсів, які запустила зірка.

"Хороший, правда? Поки я прийняла рішення, що не буду афішувати, хто батько моєї дитини, тому що громадське обговорення зіграло дуже негативну роль у моїх відносинах з першим чоловіком", — заявила Холоденко.

Источник