Пожежа у Бердянську: горить база відпочинку, де російські солдати влаштували «шпиталь» — Події

Пожежа у Бердянську: горить база відпочинку, де російські солдати влаштували "шпиталь" - Події

Фото: facebook.com/berdyanskcc

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області сталася пожежа на базі відпочинку «Райський куточок», яку росіяни використовують як «шпиталь» для своїх військових. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

— Мешканці Бердянська повідомляють, що на Косі велика пожежа на базі відпочинку «Райський куточок». За попередньою інформацією, нам відомо, що саме в цьому закладі, який до війни належав голові РВА Олексію Бакаю, окупанти розташували госпіталь, — наголосили в міськраді.

Тим часом, російські окупанти поширюють у проросійських ЗМІ інформацію про те, що нібито на території бази відпочинку сталося замикання електропроводки.

— За їхньою інформацією, спалахнув ресторан, котельня та частина гаражів. Чому взимку на Косі горить ресторан – незрозуміло. Але можна сказати впевнено, що майно, яке вони не використовують у своїх цілях, вони точно гасити не стали б. Відповідно, цей об’єкт для них дуже важливий, — йдеться у повідомленні.

Бердянськ Запорізької області росіяни окупували на початку вторгнення РФ в Україну – у лютому 2022 року. З того часу місто перебуває під їх тимчасовим контролем. Раніше неодноразово місцеві жителі повідомляли про вибухи у порту Бердянська, але подробиць не уточнювали.

Джерело