Іраклі Макацарія та його дружина Ліза Чічуа скоро стануть батьками

Екс-"Холостяк" підігрів чутки про вагітність коханої.

Головний герой найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" і колишній учасник "Танців з зірками" Іраклі Макацарія підігрівав чутки про швидке поповнення в родині. Чоловік на своїй сторінці в Instagram опублікував фото зі своєю дружиною Лізою Чічуа, а уважні підписники помітили у неї кругленький животик, інформує Ukr.Media.

37-річний Іраклі і його дружина, 20-річна Ліза, на знімку позують на тлі вечірнього Тбілісі. Чоловік ніжно обіймає кохану, а вона закоханими очима дивиться на нього. У кадрі бізнесмен постав у чорних штанах, футболці і жилетці. А його обраниця позувала в довгій чорно-білій сукні, яка і підкреслила її округлі форми. Однак пара відкрито не розповіла про поповнення в родині.

Шанувальники почали вітати подружжя:

  • "Зі святом вашу сім'ю! І з поповненням";
  • "Скоро ви будете найщасливішими. Любов вам безмежна";
  • "Любіть, любіть, дивуйте, цінуйте, поважайте, вибачайте, цілуйте, обіймайте. Не тільки в день св. Валентина — кожен день!";
  • "Скоро буде поповнення".

Відзначимо, що Іраклі Макацарія представив публіці свою дівчину навесні 2021 року, а минулого року вони зіграли пишне весілля. Відомо, що 20-річна Ліза Чічуа працює в сфері медицини, вона закінчила Грузинський медичний університет.

Источник