Жителів Херсона просять не виходити на вулицю до кінця тижня — Події

Жителів Херсона просять не виходити на вулицю до кінця тижня - Події

Фото: t.me/СоболевськийЮрій

Жителів херсонської громади просять не виходити на вулицю без потреби до кінця тижня. Протягом 23-26 лютого також не працюватимуть центри видачі гуманітарної допомоги та готової їжі, повідомила міськрада у Telegram-каналі.

— З 23 по 26 лютого на території херсонської громади усі центри видачі гуманітарної допомоги ХМВА не працюватимуть! Видача готової їжі від Central Kitchen також призупинена на ці дні, — зазначили у відомстві. — Цими днями також буде призупинено виплати Червоного Хреста через відділення «Укрпошти».

Мешканців міста просять зважати на ситуацію безпеки. По можливості бажано не виходити на вулицю без зайвої потреби протягом цього часу.

— Є ризик посилених обстрілів наших громад… Постарайтеся цими днями якнайменше перебувати на відкритих просторах, а також зробіть невеликий запас їжі та питної води, — написав заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Напередодні, 22 лютого, у Херсоні російські окупанти обстріляли зупинку громадського транспорту, магазин та багатоповерхівки. 5 людей загинули та 21 поранено.

Джерело