Вагітна Ріанна знову приголомшила провокаційним образом

Співачка показала, як одягатися сучасній вагітній дівчині.

Американська співачка барбадоського походження Ріанна зараз знову в центрі уваги: зовсім недавно артистка вперше за 6 років виступила на Super Bowl Halftime Show з грандіозною постановкою і підтвердила свою другу вагітність, продемонструвавши кругленький животик. Також днями артистка відзначила своє 35-річчя в улюбленому ресторані, вибравши для святкування дуже провокаційне вбрання, інформує Ukr.Media.

Для сімейної вечірки Ріанна вибрала облягаюче міні-плаття з глибоким декольте, поверх якого накинула об'ємне пальто. Витончені босоніжки, прикраси і модна хутряна сумка вдало завершили спокусливий лук знаменитості. Відзначимо, що ще в минулу вагітність співачка показала всім дівчатам, що в цей період можна і потрібно виглядати розкішно і сексуально. Цього разу Ріанна також рішуче налаштована змінити модну індустрію, демонструючи ще більш відверті образи.

Нагадаємо, що у Ріанни та її бойфренда, репера ASAP Rocky у травні 2022 року народився син. Зіркова пара ще не розсекретила ім'я первістка.

Источник