Ресторатор-шанувальник Шакіри прогнав Жерара Піке з дівчиною зі свого закладу

Жерар Піке збирався влаштувати для нової коханої романтичний вечір. Але ресторатор-шанувальник Шакіри мав свою думку з цього приводу!

Так, у футболіста вийшло «наставити роги» одній з найуспішніших співачок світу. Та й в наступних розборках Піке, по суті, вийшов сухим з води: горда Шакіра не хотіла розоряти зрадника. Але спортсмен зовсім забув про численних фанатів ображеної красуні. І ось, буквально днями ресторатор-шанувальник Шакіри привселюдно вигнав Жерара і його нову пасію зі свого закладу!

Зруйновані надії

Для Шакіри розлучення з Жераром Піке простим не було. Колумбійська співачка — людина ґрунтовна, і в відносини вкладається по максимуму. Заради Жерара красуня пожертвувала навіть своєю кар'єрою, переїхавши до коханого в Іспанію. І все заради того, щоб Піке продовжував спокійно виступати у складі «Барселони»!

Співачка народила від футболіста двох синів. Регулярно з'являлася на трибунах щоразу, як Піке виходив на поле в особливо складному матчі. Підтримувала Жерара у всіх починаннях. А в численних інтерв'ю ніжно називала спортсмена: "моє сонечко". Піке ж відплатив красуні невдячністю, інформує Ukr.Media.

Сумна історія

Шанувальники футболіста помічають, що Клара Чіа Марті, модель, через яку Жерар розлучився зі співачкою, до смішного схожа на Шакіру. Цінителі спортивного дару Піке припускають, що вирішальним аргументом для спортсмена-ловеласа послужила молодість Клари. Адже Шакірі у 2023 році стукнуло 46.

Бачиш, Піке давно вже відзначився винятковою нерозбірливістю в особистому житті. Фанатам хотілося вірити, що життя з Шакірою змінило вдачу футболіста. Втім, цінителі спортивного дару Жерара ніколи не будували для себе ілюзій щодо «вигляду морале» свого улюбленця.

Гірка правда

Песимісти мали рацію. В ході розлучення з Шакірою з'ясувалося, що Клара Чіа Марті була лише останньою в довгому ряду пасій велелюбного Піке. Футболіст успішно зраджував співачці мало не весь час їхнього спільного життя. І дехто зі скептиків вважає, що на Кларі Чіа Марті Жерар точно не зупиниться…

Блюдо, яке подають холодним

Втім, вже зараз помітно — розставання з Шакірою навряд чи пройде для Піке безболісно. І мова тут навіть не про долю дітей пари, опікою над якими зайнята переважно співачка. У колумбійської красуні тьма фанатів по всьому світу. І далеко не всі вони сприймають те, що відбувається з таким же холодним спокоєм, як сама Шакіра.

Наприклад, днями Жерара прилюдно принизили. Футболіст збирався влаштувати коханій романтичний вечір в одному з японських ресторанів Барселони. Але шанувальник Шакіри, він же власник ресторану, мав свою точку зору на цей рахунок. Піке і його пасію видворили із закладу за дві секунди. Засмучена парочка швидко забралася в автомобіль і поїхала геть. Як то кажуть, скатертиною доріжка!

Источник