Який найбільший політичний прорив 2021 року » Экономика | Ekonomist

За підсумками 2021 року експертне середовище визначає політиків, які здійснили вагомий вплив на соціально-економічний розвиток країни та переформатування політичного ландшафту. Відомий український економіст Олексій Кущ висловив свою версію найбільш успішних політиків та політиків-невдах 2021 року.

Найуспішнішим політиком року в Україні Кущ називає Джозефа Байдена, який зумів переформатувати український політикум під досягнення своїх цілей та мінімізувати ті ризики, які для нього виникли при «переключанні» влади з Порошенка на Зеленського.

Політичний прорив року, на думку Олексія Куща, здійснив той політик, якому вистачило розуму не з’явитися на політичній сцені-2021 і який тихо «дозріває» до 2023-2024 років.

Тобто аналітик має на увазі того політика чи тих політиків, які очікують кардинальної зміни політичної кон’юнктури, щоб вийти на політичний подіум на початку кампанії дострокових чи чергових президентських і парламентських виборів.

Мудрі політики розуміють, що передчасний вихід на політичну арену чи політичний фальстарт можуть передчасно «поховати» політичні перспективи.

Економіст

Источник