7 запитів, які не можна шукати в інтернеті. Ніколи

Інтернет уже давно став зручною пісочницею, де можна без труднощів знайти взагалі будь-яку інформацію.

Тут є відповіді на найскладніші питання — але за невинними, на перший погляд, словами можуть ховатися такі глибини, що відразу хочеться закрити ноутбук. Наприклад, ці сім запитів для пошуку зображень. Чесно кажучи, редакція цими експериментами займатися вам не радить. Серйозно, ну його, інформує Ukr.Media.

Принц Альберт

Князя Монако звуть якраз Альберт. Є ще такий сайт для краватки. Але Google за запитом «Принц Альберт» покаже вам далеко не це. Дівчатка, можливо, почерпнуть для себе щось нове, а хлопчикам напевно буде боляче.

Перламутрові

Колір перлів, колір коралів, колір дівочих губ. Так що взагалі може піти не так? Ну ризикніть, на свій страх і ризик. Попереджаємо ще раз: наша картинка взагалі не ілюструє той жах, що відкриється вам зі сторінок пошукової системи.

Krokodil

Можна, звичайно, і кирилицею набрати. У цьому випадку видача на перших рядках все одно забезпечить вам віртуальну подорож на дно. Якщо ж набрати латиницею, то справжніх крокодилів не буде і на третій сторінці.

Пупиришки

В інтернеті можна знайти будь-яку інформацію, і багато людей користуються мережею як терапевтом: вводять симптоми хвороби, намагаючись знайти потрібні ліки. Вгадайте, поява пухирців в якому місці цікавить і лякає іпохондриків найбільше.

Кластерні

Тільки набирати запит треба російською…Ви навряд чи чули про психічну хворобу під назвою кластерна трипофобія. Трипофобія це страх перед кластерними групами отворів на людській шкірі. Якщо ви ввели в пошуковик слово «кластерні», то напевно ви програміст або математик. Але Гугл вважає інакше.

Клапоть

Що може бути клаптевим, крім ковдри? Або дитяча лялька, наприклад. Ми теж не знали, до того як погуглили. Дві перші фотографії гарантовано винесуть вам мозок — ми попереджали.

Жесть

Тут хоча б можна здогадатися. Бідолаха ливарник, бідолаха монтажник або бідолаха покрівельник за запитом «жесть» не знайде в гуглі ні сліду інформації про листову сталь. Зате ці хлопці знайдуть багато чого іншого, а після може навіть попросять у майстра вихідний серед тижня.

Источник