Окупанти обстрілюють Дворічну з танків і мінометів

Обстріл Дворічної 17 лютого. Ілюстративне фото: ГУ Нацполіції в Харківській області Селище майже зруйноване.

Минулої доби Росія обстрілювала прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів.

Селище Дворічна у Куп’янському районі потрапило під масованих обстріл. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Протягом вчорашнього дня ворог із танків та самохідних артилерійських установок масовано обстрілював селище Дворічна Куп’янського району», — розповів Синєгубов.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України загалом минулої доби окупанти завдали ударів по 11 населених пунктах у Харківській області.

На Куп’янському напрямку Росія зосереджена на веденні наступів. Окрім Дворічної, минулої доби загарбники обстріляли райони населених пунктів Гряниківка, Масютівка та Піщане. Тут вони застосовували артилерію.

«Російська федерація основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках», — розповіли у Генштабі.

На півночі області обстановка не змінюється, формування наступальних угруповань не зафіксовані. У неділю росіяни обстріляли райони населених пунктів  Бударки, Ветеринарне, Вільхуватка, Стрілеча, Красне, Тернова й Огірцеве. Окупанти били з мінометів та артилерії. Біля села Бударки Чугуївського району протитанкова керована ракета влучила в автомобіль «Нива». Внаслідок цього загинуло подружжя — чоловік 48 років і жінка 45 років.

Як писав KHARKIV Today, 5 березня через обстріли у Куп’янську був пошкоджений залізничний вокзал, після обстрілу сталася пожежа.

Джерело