Оригінальні привітання з 8 Березня в прозі

Неважливо, яким буде ваш подарунок, але дуже важлива увага.

У Міжнародний жіночий день всі дівчата у вашому оточенні чекають привітань не тільки від улюблених і знайомих чоловіків, але і від мам, сестер, подруг та інших представниць прекрасної статі.

***

Бути ніжною та граційною, як кішка, невтомною, як безсмертний поні, тихою, як мишка. Їсти, як пташка, кружляти довкола, щоб все устигати, метеликом! Усе це, звичайно, добре, але час згадати, що жінка — людина! Тож її треба, любити, берегти та цінувати! Чого й бажаю!

***

Нехай у цей день усі турботи будуть пов'язані тільки з тим, як добре виглядати та весело проводити час. А найголовніше — нехай таким буде кожен день! Щастя, радості, любові та чоловічої уваги! З 8 Березня!

***

Бажаю провести цей день подалі від плити та інших нескінченних домашніх турбот. Ближче до того, що гріє душу та тіло. В ідеалі — до моря, але, якщо не звичайно, то хоча б моря любові, ніжності та ласки!

***

У міжнародний жіночий день варто займатися міжнародними жіночими справами: робити останні штрихи до і так ідеальної зовнішності, керувати чоловіками та пліткувати з подружками по телефону, а краще і веселіше — в ресторани. Чого й бажаю!

***

Бажаю в цей день поруч мати справжнього Вакулу, який і черевички принесе, як у царівни, і розважатися не заважатиме, ще й любитиме так, що готовим буде душу дідькові продати! Кохання, весняного настрою, нев'янучої краси та незгасаючого оптимізму!

***

Нехай цей день буде щедрим на любов і вдячність рідних та близьких, на приємні сюрпризи та сонячну погоду. Нехай радіє душа, а серце ніколи не болить. Здоров'я, злагоди, добра, щастя та добробуту! З міжнародним жіночим днем!

***

Політика політикою, а жіноче щастя — це дійсно те, що залежить від нас самих і нашого вибору. Тож нехай він буде вдалим, аби поруч був справжній чоловік, який не дивитиметься в календар, а буде влаштовувати 8 березня щодня!

***

Нехай весняне сонечко висушить усі слізки, весняний вітер — віднесе подалі тривоги, а от щастя пробивається в серце запашними першоцвітами та наповнює душу радісним щебетом птахів. Добра, радості та усіляких гараздів!

***

Читайте також:

Красиві привітання з 8 Березня для матусь, бабусь та донечок. Підготуйте теплі слова для найрідніших!

Щирі привітання у віршах з 8 Березня. В побажання з 8 березня необхідно вмістити всю свою ніжність і любов до жінок.

Короткі віршики-привітання з 8 Березня для прекрасних жінок. Привітання з 8 Березня у віршах особливо стануть в нагоді тим, хто хоче порадувати близьких жінок.

Источник