Результати відновлення пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів інфраструктури в Миколаївській області за період з 27 лютого по 6 березня

 

М. Миколаїв:

 

За інформацією Миколаївської міської ради, за цей тиждень у двох сімейних амбулаторіях міста було виконано в повному обсязі ремонт та заміну вікон, які були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів.

 

У нежитловій будівлі завершено роботи з відновлення покрівлі, для цього було використано 50 листів профнастилу.

 

Крім того, районні адміністрації видали 17 OSB-плит для закриття вибитих дверей та вікон у приватних будинках та 52 листи профнастилу для ремонту покрівель нежитлових приміщень.

 

М. Очаків:

 

За цей період у м. Очаків Очаківської громади у двоповерховому будинку замінено 681 кв. м покрівлі та закрито 23 вікна OSB-плитами. Також у двох приватних будинках було зашито OSB-плитами 15 пошкоджених вікон.

 

Окрім цього, в адміністративній будівлі проводилися роботи із закриття пошкоджених внаслідок обстрілів вікон OSB-плитами. Так, було забито 21 вікно.

 

Баштанський район:

 

У с-щі Широке та с. Червона Долина Широківської громади за цей час у трьох приватних будинках було повністю перекрито покрівлю, а у чотирьох — частково замінено пошкоджений шифер.

 

У с. Калуга Березнегуватської громади в загальному освітньому закладі було замінено 20 пошкоджених вікон.

 

Відновлення пошкодженої внаслідок російської агресії інфраструктури в Миколаївській області наразі триває.

 

Миколаївська ОВА дякує всім комунальним службам, які оперативно виконують свою роботу й відновлюють пошкоджені внаслідок збройної агресії рф об'єкти. Працюємо, кожен на своєму фронті.