Вбив перехожого, який вступився за жінку — у Києві засуджено злочинця | Події

Нагадаємо, що наприкінці грудня 2021 року на вулиці Булгакова, що у Святошинському районі столиці, правоохоронці виявили мертвим чоловіка з ножовими пораненнями грудей та живота. На місці працювали слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції, а також судово-медичний експерт.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що потерпілий став свідком конфлікту між затриманим та його цивільною дружиною. Тоді чоловік зробив зауваження зловмиснику, аби той припинив бити жінку. У відповідь кривдник дістав ніж та декілька разів вдарив ним опонента. Потерпілий помер до приїзду медиків внаслідок трьох проникаючих поранень грудної клітини та живота. 

Раніше судимого за майновий злочин киянина, 1992 року народження, затримали неподалік місця вчинення злочину з ножем у кишені. Згідно висновку експертизи, кров на лезі ножа співпала з ДНК потерпілого. 

Слідчі Святошинського управління поліції під процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури провели досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт з доказовою базою для розгляду справи по суті.

Святошинський районний суд міста Києва виніс вирок, згідно якого засуджений проведе 13 років за ґратами. 

За матеріалами поліції Києва

Источник