На Дніпропетровщині затримані рецидивісти, які жорстоко пограбували літнє подружжя | Події

Зловмисники завдали 71-річному потерпілому ножові поранення, побили чоловіка та забрали з будинку гроші, золоті прикраси та ноутбук.

Злочин стався у приватному будинку, у селі Павлоградського району. Як встановили поліцейські, до будинку місцевих жителів проникли двоє раніше судимих чоловіків, завдали господарю тілесні ушкодження та вимагали віддати цінні речі. Коли від шуму прокинулась дружина потерпілого, один із зловмисників накинувся до неї та став бити. Жінка змогла втекти та покликати на допомогу. Одного із зловмисників — раніше судимого 30-річного жителя Нікопольського району Дніпропетровської області — затримали неподалік від місця вчинення злочину.

На пошуки другого нападника було орієнтовано весь особовий склад відділення поліції № 1 Павлоградського районного відділу поліції. Невдовзі поліцейські кримінальної поліції затримали зловмисника. Раніше судимий 30-річний чоловік переховувався в одному із селищ Павлоградського району. У нього вилучили награбоване майно.

З’ясувалось, що грабіжники познайомилися в місцях позбавлення волі, коли відбували покарання за вчинення злочинів. Наразі обидва чоловіки затримані.

Слідчим відділення поліції №1 Павлоградського районного відділу поліції повідомлено про підозру. На теперішній час вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу на період досудового розслідування.

За матеріалами поліції Дніпропетровської області

Источник