Поради від Flowers.ua: Як обрати букет до дня народження

День народження — це особливе свято у житті кожної людини. Вишуканий букет квітів може стати головним сюрпризом, або підкреслити переваги вашого подарунка. Обирайте композиції виходячи не тільки з власних смаків, враховуйте побажання іменинника. Завжди можна скористатися порадами спеціалістів сервісу flowers.ua https://flowers.ua. Професійні флористи допоможуть скласти квіткову композицію і ретельно підготуватися до свята. Оригінальні дизайнерські букети завжди мають попит серед прекрасної половини людства.

Які квіти подарувати коханій жінці

Жінки завжди чекають квітів на свята, особливо на день народження https://flowers.ua/ru/den-rozhdeniya. Це свято належить лише вашій другій половинці, отже потрібно обрати кращий букет і зробити цей день особливим. Букети з альстромеріями та герберами виглядають незвичайно і стильно. Ці квіти підходять до будь-якого свята, на день народження їх прикрашають стрічками, плюшевими іграшками та додають романтичні послання. Квіти також часто упаковують у крафтовий папір, щоб підкреслити красу композиції. Можна замовити квіти в капелюшній коробці, як це було заведено у вікторіанській Англії. Троянда — універсальний варіант для свята. Пишні та величні красуні гарно поєднуються зі спеціальним розчином, який подовжує їм життя на декілька тижнів. Красиві букети створюють із троянд різних відтінків.

Досвідченим жінкам дарують букети з півоній, тюльпанів, гладіолусів, хризантем, гортензії, троянд. На ювілей дарують пишні квіткові композиції, а також додають до них романтичні посилання чи солодощі. Не бійтеся експериментувати із яскравими кольорами для юних дівчат. Чим більший вік жінки, тим традиційнішим повинен бути букет. Кількість квітів може відповідати рокам жінки, лише за виключенням непарних.

Присутність сильного аромату – запах сприймається по-різному, хтось надає перевагу квітам з ледь чутним ароматом. Жінкам з алергією підійдуть елегантні лілії. Ці кремові квітки символізують чистоту та непорочність, мають витончений аромат та гарно впишуться у композицію з трояндами чи півоніями. Квіти червоних відтінків символізують пристрасні почуття. Білий — колір цнотливості, сині чи темно-сині квіти дарують ексцентричним людям та молодим дівчатам. Всупереч стереотипам жовті квіти не вважаються символом розлуки, а навпаки символізують радість та щастя. Розважливі натури полюбляють рожеві кольори та збірні букети. Зверніть увагу на колір волосся вашої обраниці. Брюнеткам більш пасує червоний та синій. Блондинкам — жовті соняшники та світлі айстри. Подарований букет повинен не тільки виглядати ефектно, а й відтіняти красу адресата. Хризантеми однаково підходять чоловікам і жінкам, а ще це по-справжньому універсальні квіти для будь-якої події.

Букети на день народження для чоловіків

Чоловікам в Східній Європі не заведено дарувати квіти на Новий рік, Різдво, чи професійні свята. Але красивий букет на ювілей чи на професійне свято колезі буде доречним завжди. Зазвичай це однотонні квіти темних кольорів, без стрічок і, звичайно, без повітряних кульок. Квіти у горщику чи, наприклад, їстівні букети, стануть вам в пригоді. Каскадні та вертикальні півонії заведено дарувати разом із їстівним букетом, пляшкою коньяку чи віскі.

Як обрати букет

  • Колегам по роботі не треба дарувати червоні квіти, краще звернути увагу на більш стримані композиції.
  • Букет мамі чи тещі обов’язково треба прикрасити кошиком фруктів.
  • Для родичів обирайте “м’які” квіти: альстромерії, тюльпани, еустоми.
  • Замовляйте доставку квітів тільки у перевірених місцях. Другого шансу вразити кохану на день народження може і не бути.
  • За декілька тижнів до свята поцікавтесь у дівчини які в неї улюблені квіти та підготуйтесь до привітання заздалегідь. Власна кур’єрська служба приїде до вказаної адреси точно за часом.

Замовляйте квіти в офіційному додатку

Сьогодні у кожного є мобільний телефон для повсякденних потреб і для онлайн замовлень. За допомогою додатка сервісу flowers.ua для смартфонів ви можете привітати жінку чи чоловіка з днем народження за декілька хвилин. Завантажуйте додаток в магазині Google Play чи App Store та користуйтеся усіма перевагами сучасності. Отримуйте інформацію про місцеперебування кур’єра, шарте букет в усіх відомих месенджерах та соцмережах, щоб отримати реакцію друзів. Якщо ви сплачуєте замовлення карткою провідних українських банків, гарантовано отримаєте кешбек. Якщо ви забули про визначну подію, замовити адресну доставку можна за декілька хвилин з будь-якої точки планети. При складанні композицій майстри використовують тільки свіжі рослини, які нагадуватимуть про свято декілька тижнів.