Євгенія Власова розповіла про стосунки колишнього чоловіка з їх дочкою: співачка поділилася наболілим

Як спілкується Дмитро Костюк зі своєю донькою.

Співачка Євгенія Власова розповіла про стосунки екс-чоловіка Дмитра Костюка із донькою. Спілкуються?

У Євгенії Власової була довга перерва в кар'єрі, і тільки нещодавно вона знову повернулася в шоу-бізнес. Нагадаємо, що ще у 2000-х зірка співпрацювала з Дмитром Костюком, а після пара почала зустрічатися. Вони одразу з Дмитром зіграли весілля та у 2005 році — у них народилася донька Ніна, інформує Ukr.Media.

Що стосується відносин, то вони були не простими. Власова і Костюк розлучилися через рік після народження дочки. Євгенія розповіла з цього приводу "Зірковому шляху" про те, як часто Дмитро Костюк спілкується із донькою.

"Нещодавно ми порахували, скільки разів вони бачилися за чотирнадцять з половиною років, ну, напевно, це було десять разів, і то у більшості, я просила, щоб приїхав на день народження дитини. Про що тут можна говорити? Нічого хорошого я не можу сказати, а поганого не хочу. Дуже багато питань, дуже. Ми пройшли етапи дуже різні щодо її батька. Колись я взагалі робила від нього подарунки, нібито це він, я такі маячні пройшла. Благо, вчасно психологи сказали: залишити свою дурість, і я прийняла для себе рішення, ростити дитину в реаліях, в реаліях, якими б вони не були важкими.",- поділилася Власова в ефірі.

Співачка також вирішила прокоментувати свої стосунки із донькою Ніною:

"Я б дуже хотіла сказати, як це кажуть дівчата, у яких була розумна вагітність, гарні чоловіки, які можуть сказати: ой, знаєте, дитина, вона мене просто ось перенесла на інший рівень. На жаль, я так не скажу, тому що я боролася в цей період за житло з нею, щоб ми з нею не залишилися на вулиці, за життя, і тому я можу сказати, що я тільки зараз, коли моїй дочці чотирнадцять років, я її бачу, я її відчуваю, розумію."

Источник