Фанат Lego купив у незнайомця велику колекцію конструктора за копійки, але від цього тільки розбагатів, адже там його чекав справжній сюрприз

Всередині він знайшов унікального персонажа, про якого знають всі, але бачили одиниці.

Чоловік дешево купив набір Lego і озолотився. Всередині він знайшов фігурку, про яку знають багато, але бачили, а вже тим більше тримали в руках лише одиниці, інформує Ukr.Media.

Якщо здається, що конструктор Lego — це тільки для дітей, варто подумати ще разок. Адже практика показує, що любов до наборів не вщухає у людей, навіть коли вони вже перейшли межу дорослішання.

Ось і користувач сайту Reddit з нікнеймом Jogdish23 не відстав від своїх однодумців. Він вирішив порадувати себе величезною коробкою Lego від незнайомця і не пошкодував, про що повідомив на порталі.

Як розповів чоловік в коментарях до свого посту, його дружина помітила на Facebook публікацію від користувача, який продавав великий набір конструктора Lego з деталями з різних серій всього за 35 доларів.

За словами реддітора, це була дуже низька ціна за таку кількість Lego, тому він не роздумуючи погодився на угоду.

Однак найцікавіше було тільки попереду.

  • Я прийшов додому, почав перебирати деталі, побачив Золотий капелюх і подумав: "серйозно?"- написав автор. — Я перерив решту і знайшов тіло. Я на сьомому небі від щастя прямо зараз! Це знахідка всього життя.

Йдеться про золоту Lego-фігурку, яку автор знайшов у коробці. Вид іграшки і правда відрізняється від усіх інших, але цінність її полягає не лише в цьому.

Захоплення Jogdish23 розділили тисячі людей, які одразу ж впізнали у фігурці Містера Голда.

У світі колекціонерів і затятих шанувальників Lego цей персонаж дійсно високо цінується. Річ у тім, що компанія, крім своїх конструкторів, також випускає серію мініфігурок — або своїх унікальних персонажів, або фігурки, які відносяться до відомих медійних франшиз.

У 2013 році Lego випустила у світ 10 ювілейну серію оригінальних мініфігурок, серед яких був один загадковий персонаж — Містер Голд. Його не можна було окремо придбати, як інших персонажів, а тільки випадково знайти в якомусь з наборів.

Всього у світі було створено лише 5000 таких фігурок, так що Голда без перебільшень можна назвати рідкісною іграшкою.

В силу своєї унікальності він не просто цінний сам по собі, він також може принести власникові чимало грошей, якщо той захоче продати його на аукціоні. Так що тепер зрозуміло, чому Jogdish23 був так радий своїй знахідці.

Майже таке ж щастя випробували і інші реддітори, привітавши чоловіка, з його у всіх сенсах, джекпотом:

  • "Це просто якесь нереальне везіння! Шкода, що він трохи подряпаний".
  • "Це ж відомий і улюблений Містер Голд. Він жив, як іграшка. Якась дитина була йому рада, і це прекрасно. Не всім судилося бути просто у вітрині".
  • "Це дивно! Вітаю з знахідкою!"

Деякі ж не просто привітали автора, а стали міркувати, чи зможе він дійсно щось виручити за Містера Голда. Відповідь чоловік дав швидко: від 2600 до 4000 доларів.

Источник