Оголосили конкурс на посаду директора Нововолинського палацу культури | Новини Нововолинська

Оголосили конкурс на посаду директора Нововолинського палацу культури | Новини Нововолинська

Відділ культури Нововолинська оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора Нововолинського міського палацу культури.

Про це йдеться на сайті міста.

Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка:

за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом, а саме органу місцевого самоврядування ( органу управління).

Особи, які беруть участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають такі документи:

заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;  автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;копію документа, що посвідчує особу;копії документів про вищу освіту;два рекомендаційні листи довільної форми;мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову адресу Відділу культури Нововолинської міської ради Волинської області: проспект Дружби, буд.27, м.Нововолинськ Волинської області, каб. 521, та електронну адресу Відділу культури Нововолинської міської ради Волинської області: novikkultura@gmail.ukr.net, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу з 17.03.2023р.

Перелік документів є вичерпним.

Джерело