У Запоріжжі поліція викрила гральний заклад та встановлює особи організаторів. ФОТО | Події

Діяльність нелегального об’єкта в Заводському районі міста виявили та задокументували працівники відділення поліції № 1 Запорізького райуправління.

Заклад, замаскований під приміщення, в якому не ведеться жодної господарської діяльності, був оснащений комп’ютерною технікою зі спеціальним програмним забезпеченням.

Слідчі разом із дільничними офіцерами територіального підрозділу поліції провели санкціонований обшук у вказаному приміщенні.

На момент візиту правоохоронців у закладі перебували адміністратор та три відвідувачі. В залі зафіксовано наявність підключеної до Інтернет-мережі комп’ютерної техніки, яка використовувалась для надання незаконних послуг.

У результаті обшуку вилучено 12 системних блоків, 12 моніторів, три флеш-накопичувачі та зошити із записами. Все спрямовано на експертизу.

Відносно відвідувачів грального залу поліцейські склали адміністративні протоколи про адміністративні правопорушення. Двом з них вручені повістки до військомату.

В рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють організаторів незаконного бізнесу та осіб, причетних до незаконного збагачення. 

Санкція статті передбачає штраф від десяти до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю строком на один рік. Досудове розслідування триває.

За матеріалами поліції Запорізької області

Источник