Прикольні привітання з днем народження

Оригінальні та прикольні привітання з днем народження


Ну що, коли там діти? Як «вже є»? Звідки в 16 років діти? Як «вже не 16»? Ну ти даєш! Тоді ти продовжуй рости молодою і красивою так само, як у тебе це виходило досі. Бережи себе, балуй і люби, при собі корисних друзів тримай, і будь щаслива.


Я хочу побажати тобі в твій день народження, щоб тебе на життєвому шляху супроводжували тварин: норка на твоїх красивих плечах, «Ягуар» в гаражі, жеребець в ліжку і осел, який би за все це платив!


Бажаю посмішка щоб з обличчя не сходила, щоб вітер попутний завжди дув лише в спину, фортуна ходила з тобою всюди і серце щоб вічно любов’ю палало! З Днем твого народження !!!


Нехай завжди твоє життя буде колючим, важкодоступній, але солодкої і яскравою. Загалом, малиною! Постарайся відзначити так, щоб сусіди спали спокійно, а у дільничного не додалося роботи! З Днем народження!


Бажаю тобі пухнастості – для друзів! Колючості – для недоброзичливців! Яскравості – в кожному дні життя. Легкості – в кожному кроці! І вміння жартувати де і коли завгодно!


Бажаю тобі сьогодні випити «вогненної водички», закусити її полуничкою, запити морсом з вишневого варення і весело зустріти свій день народження. Нехай сьогодні буде багато подарунків, але не сервізів в коробках, а крутих іномарок. Нехай сьогодні все буде, як ти хочеш: і вранці, і вдень, і навіть безбашенної вночі. З Днем народження!


Бажаю, щоб твої м’які вушка завжди чули лише приємні слова, твої пухнасті лапки тримали найдорогоцінніші подарунки, а твій завзятий хвостик був завжди пістолетом. З Днем Народження, зайчик!


Нехай в житті все проходить повз, крім здоров’я, грошей та інтиму! З Днем народження!


Цікаві та прикольні привітання з днем народження


Бажаю в твій день народження побільше таких проблем: як витратити мільйон, на якому морі грітися взимку, який кабріолет вибрати – червоний або білий. Адже без труднощів так нецікаво жити. Вітаю!


Бажаю побільше веселощів і безтурботних днів! Нехай удача супроводжує тебе на кожному кроці, не даючи розчаруватися в житті ні на хвилину! Побільше вірних і надійних друзів, які будуть поруч до самого кінця і допоможуть впоратися з сумом! Будь міцніше, ніж дерево і здоровіше, ніж бик! З Днем народження!


Нехай року будуть лише досвідом, щоб ночами навчати нових учнів, рвати і кричати. Нехай солодка млість буде в тілі розливатися разом з яскравим вибухом емоцій, пристрасті і насолоди. З Днем народження!


Живи, кайф, лови на собі захоплені погляди. Чи не ранку краси і викликай запаморочення своїм образом і подачею. Відзначай день народження, п’яніти від щастя і перспектив!


З Днем народження! Бажаю бути крутіше, ніж яйця. Давати жару, немов пекучий перець. Ще бажаю фарту в житті, лаві на кишені, джазу в душі, драйву в стосунках і шила в дупі для крутих і веселих пригод життя.


Бажаю, щоб ти був завжди молодий і красивий, щоб був злегка ласун та йолоп, що був і плейбой, і хлопець свій, і як завжди, щедрий і широкий душею.


Колись давним-давно на світ з’явилася маленька примхлива попка! І належала вона тобі. Примх, звичайно, не поменшало, але ти все одно найчарівніша і чудова. Бажаю тобі не чекати дива, а чудити самостійно, собі на втіху!


Нехай життя здасться казковим сном, який не закінчується, а тільки знаходить нові фарби! Не гай в ньому себе, а будь яскравіше і постійно рухайся вперед!


З Днем народження тебе! Нехай тебе чекає обвал з купюр, шторм удачі і ураган любові!