Привітання з днем народження подрузі

Оригінальні привітання з днем народження подрузі


З Днем Народження, подружка! Радій, живи життям активного, цілеспрямованого громадянина, вивчай нові грані своєї особистості, які не піддавайся ліні і зневіри. Життя наше прекрасне, особливо, в твоїй присутності! Зустрічай своє щастя з відкритими обіймами. Прагни до досконалості, але не забувай, що ти – найкраща на світі!


Дорога моя подружка! Вітаю тебе з днем ​​народження! Все стандартне і банальне тобі побажають інші, а я хочу побажати тобі сьогодні зорепад. Але не простий зорепад, а такий, що при падінні кожної зірки твої загадані бажання збувалися!


З днем ​​народження подружка моя. Ми з тобою разом доб’ємося всього того, що тільки побажаємо. Тільки тобі я можу довірити всі свої секрети і поділитися своїми потаємними мріями. Твої поради і допомогу не раз виручали мене, допомагаючи прийняти правильне рішення. Зі святом тебе, моя улюблена подруга. Ти дуже важлива в моєму житті!


Вітаю з днем ​​народження, подруга вірна моя! Бажаю тобі любові величезною, ніжності нескінченної, здоров’я широке море. Щоб очі твої завжди світилися щастям, а з губ не сходила чарівна усмішка!


З Днем народження! Це ж ти, моя улюблена подруга, красуєшся серед нас, твоїх друзів, рідних і знайомих! Красуня, живи сто років і будь завжди такою ж яскравою і юною, яка ти є зараз, даруй нам радість і тепло! Спасибі тобі за те, що ти є в нашій маленькій компанії!


Ти мені як сестра і моя найголовніша мрія, щоб так залишалося якомога довше. Дорога моя, рідна і вірна подруга, нехай Боженька обдарує тебе в достатку силою і натхненням рухатися вперед і радувати близьких своїми успіхами і досягненнями.


У цей день вдячна нескінченно я Богу за те, що береже в тобі життя. Моя найкраща подруга, ти завжди готова прийти на допомогу, ти мене знаєш навіть краще, ніж мама. Залишайся такою ж доброю, надійною, красивою і розумною.


Щирі привітання з днем народження для подруги


Мила подруженько, з великою радістю вітаю тебе з днем ​​народження! Нехай наша тепле спілкування стане відмінним прикладом справжньої жіночої дружби, в якій немає місця образам і заздрості, будь завжди здоровою, успішною, квітучою і привабливою, бажаю тобі особистого неминущого щастя, багато яскравих вражень, усмішок і квітів.


Струнка опора – це гармонія в душі. Коли ти дивишся на світ і бачиш в ньому більше хорошого, ніж поганого, до тебе притягається позитив і удача.


Вітаю з Днем народження! Будь здорова та щаслива. Бажаю гармонії в житті. Нехай збуваються усі потаємні бажання та мрії; нехай життя буде наповнене натхненням, гарним настроєм і яскравими приємними подіями! Цілую та обіймаю!


Тільки для тебе, дорогенька, сьогодні найщиріші та найтепліші побажання! Нехай кожен день буде схожим на свято! Бажаю тобі успіхів у всьому та легкості у прийнятті рішень. Добробуту, достатку, кохай та будь коханою! З Днем народження!


Радість, успіх і визнання будуть переслідувати тебе щодня, адже моя дорога подруга гідна цього. Пообіцяй мені одне: ти спробуєш відбиватися чи не занадто старанно.


Мила подруга, нехай по житті не штормить, нехай на дорогах не заносить, нехай завжди і все буде відмінно. Вітаю тебе з днем ​​народження і бажаю світлих смуг і удачі, щирих почуттів і любові, величезного потенціалу та щастя. Будь сьогодні, завтра і завжди чудова і прекрасна.


Будь впевненою в собі, справжньою господинею своєї долі! Нехай надія, віра і любов ніколи не залишають тебе, нехай щаслива зірка освітлює твій життєвий шлях!


Моя чудова подруга, вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай казка в житті ніколи не закінчується, нехай на твоєму небі днем ​​світить сонце удачі, а ночами мерехтять зірки щастя. Подруга, бажаю нічого не боятися і завжди залишатися досконалістю.