Куди з українських вулиць зникли жінки з «мочалкою» на голові

Останніми роками догляд за волоссям став справді якісним. Люди у салонах відзначають, що жінки з відвертою «мочалкою» на голові буквально зникли з вулиць. Але просто швидко вимити голову й отримати блискучий результат, це насправді не так і швидко.

Аби ваше волосся Вам подякувало потрібно його дійсно любити та приділяти більше часу та уваги для догляду, — каже рівненський майстер-перукар Вадим Ніколаєв.

Засоби з мас-маркет останнім часом стали якіснішими, але при цьому ми маємо розуміти, що якщо це продукт дешевше за професійний, то в першу чергу тому, що кількість поживних речовин в ньому набагато менша, тому очікувати неймовірного ефекту не варто.

Дуже часто волосся після продуктів з мас-маркет виглядає красиво та це всього лише зовнішній вигляд, який створений за допомогою штучних силіконів і часто після цього воно достатньо швидко втрачає привабливий вигляд. Тому й потрібно частіше перемивати волосся, щоб повернути йому попередній вигляд.

Вадим Ніколаєв

Продукти з мас-маркет до яких потрібно ставитися з пересторогою це різноманітні олійки, вміст яких має найбільший відсоток силіконів, або ж масел які забивають волосину і тим самим не дають волосині закритися і втримувати вологу у кінчиках, — пояснює Вадим Ніколаєв.

Майстер наголошує, що перед використанням будь-якого продукту треба уважно прочитати рекомендації з використання конкретного продукту.

Джерело