На Хмельницькій АЕС звітувала профспілка

На Хмельницькій АЕС відбулася звітна конференція первинної профспілкової організації. У конференц-залі зібралися голови цехових комітетів та члени профспілкового комітету. Присутні заслухали доповіді та виступи делегатів конференції.

Учасники заходу затвердили низку документів: акт ревізії фінансово-господарської діяльності ППО ВП ХАЕС за 2022 рік, звіт про виконання «Кошторису надходжень та витрат первинної профспілкової організації ХАЕС за 2022 рік», а також «Кошторис надходжень та витрат ППО ХАЕС на 2023 рік». Роботу профспілкового комітету за звітний період визнали «задовільною».

Рік, що минув, для профспілкової організації ВП ХАЕС можна назвати «неформальним», адже війна внесла корективи у життя кожного працівника підприємства. Попри всі труднощі воєнного періоду вдалося організувати оздоровлення дітей атомників. Додалося волонтерської роботи, проводилися збори коштів на закупівлю обладнання для ЗСУ, допомагали мобілізованим працівникам. Голова ППО ВП ХАЕС Михайло Гук відзначив також значний внесок організації молоді в організації благодійних спортивних заходів для збору коштів захисникам.

Спільними зусиллями атомники продовжують наближати Перемогу!

 

Джерело