Positiff відверто розповів, які зараз у нього відносини з Потапом

Не такі ми друзі, як раніше.

Зараз ходить безліч чуток про сварку між артистами, але Позитив вирішив особисто спростувати їх. Під час одного інтерв'ю музикант розповів, чому його стосунки з Потапом стали напруженими, інформує Ukr.Media.

Позитив підкреслює, що у нього конфлікту з продюсером не було і зараз немає ніяких причин, щоб не розмовляти з ним нормально. У період повномасштабної війни в Україні Завгородній залишився в країні і зайнявся волонтерством, а Потапенко робив те ж саме за кордоном і повернувся в країну лише недавно. Крім того, Позитив більше не є частиною продюсерської компанії Потапа MOЗGI Entertainment, тому творчість їх більше не пов'язує.

"Думаю, це пов'язано з відстанню. Немає роботи. Наші шляхи трохи розійшлися. Грандіозні плани, які були до вторгнення, виявилися стерті. Через це у нас менше спілкування. Ми бачилися і розмовляли один з одним. Але у нас різні погляди на життя. Не можу сказати, що наші погляди сильно відрізняються один від одного, але вони різні", — розповідає Завгородній.

Проте, Позитив заявив, що, хоч він і не може зараз назвати Потапа своїм близьким другом, вони все ще можуть відверто поговорити один з одним:

"Я вірю в краще, але, за моїми відчуттями, ми вже не так близькі, як раніше. Я б сказав, що ми не морозимося один від одного. Кожен займається своєю справою. Ми спілкуємося раз на місяць. Потап подивився інтерв'ю і поділився зі мною своїми відчуттями. Я зробив те саме".

Источник