Вікторія Смеюха вперше розповіла, чому ще досі не вийшла заміж

Зізнання екс-солістки "НеАнгели".

Популярна українська співачка Віка Смеюха після розпаду групи "НеАнгели" активно будує сольну кар'єру. Нещодавно артистка розповіла, чому досі вона не вийшла заміж. До слова, про особисте життя Вікторія розповідати не любить, але нещодавно розкрила кілька цікавих секретів про себе. Вперше Смеюха повідала, що їй неодноразово пропонували руку і серце, але всі ці відносини були припинені з ініціативи самої Віки, інформує Ukr.Media.

Також Вікторія зізналася, що у неї був чоловік, який по-справжньому її любив. Але, побудувати з ним щасливі стосунки у артистки не вийшло. Багатий обранець Вікторії хотів разом з нею переїхати до Іспанії. Дівчина відмовилася, адже будувала кар'єру в Україні. За словами Смеюхи, в даний момент її колишній одружений і у нього троє дітей. Також Віка зустрічалася з актором Іваном Стрижаковим. Пара планувала зіграти весілля, але обранець зрадив Віці з її прихильницею.

Зараз співачка вільна. Але, Вікторія мріє про сім'ю. За словами артистки, заради майбутньої дитини і сім'ї вона не зможе відмовитися від своєї кар'єри, але піти на компроміси готова.

Источник