Продовження «Сутінків»: автор відомої вампірської саги вирішила відволікти своїх шанувальників від тягот пандемії та випустити продовження роману

Стефані Майєр написала нову книгу з "Сутінків". І це той же сюжет, але поворот на 180 градусів.

Авторка книжкової саги «Сутінки» вирішила відволікти своїх шанувальників від тягот пандемії, інформує Ukr.Media.

Стефані Маєр готує до випуску нову книгу «Сонце опівночі». І це не продовження і не приквел до серії, а повне її переосмислення — від особи головного героя Едварда Каллена.

Про вихід своєї нової книги Стефані Маєр 4 травня оголосила в ефірі телешоу Good Morning America. А у Twitter програми з'явився пост з анонсом. Книга буде називатися «Сонце опівночі» і вийде в продаж вже 4 серпня.

У своєму невеликому зверненні до читачів письменниця пояснила, що просто хотіла відволікти людей від пандемії. Хоч і не була впевнена, що зараз відповідний час для таких розваг.

  • "Настав шалений час, і я сумнівалася, чи правильно обрала час для цієї книги. Але деякі з вас так довго чекали. Мені здалося нечесним примушувати вас чекати ще довше. Сподіваюся, ця книга допоможе вам відволіктися від реального світу."

«Сонце опівночі» буде, по суті, переосмисленням першої книжки серії — «Сутінків». Вся розповідь йтиме від особи головного героя, столітнього вампіра Едварда Каллена. Причому ідея для книги не нова: Маер збиралася написати і випустити її ще у 2008 році.

Але в тому ж році хтось злив перші чернетки «Сонця» в мережу, чим дуже засмутив письменницю. Маєр відклала роботу над книгою, заявивши, що не може поки до неї повернутися.

Про те, що Маєр збирається анонсувати нову частину серії, її фанати здогадалися ще 30 квітня — після того, як на сайті письменниці з'явився загадковий лічильник. У зв'язку з цим лічильником фанати висували такі геніальні, що вони цілком тягнуть на окремі твори.

До речі, у нової книги є всі шанси дійсно відволікти аудиторію від коронавірусу. Адже шанувальниці вже давно чекають на продовження.

Источник