Привітання з днем народження куму

Гарні привітання з днем народження для кума


Дорогий кум, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб всі твої плани завжди здійснювалися. Щоб завжди був джерело, де можна взяти, і було місце, куди вкласти. Щоб сімейне вогнище палко горів і грів душевним теплом, взаєморозумінням, підтримкою і щирою любов’ю!


Дорогий кум, привітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю браво прагнути до цілей і осягати успіх на життєвому шляху, міцно любити рідних і не втрачати надії на краще, залишатися завжди здоровим і щасливим людиною.


Дорогий мій кум, з днем ​​народження! У тебе зараз світанок всіх сил і творчості! Нехай цей рік пройде весело, шумно, з безліччю феєрверків, яскравих фарб і подарунків долі! Нехай найкраще відбувається і збуваються всі мрії! Щастя, удачі, любові, довголіття, процвітання – всього, чим багата ця земля!


Такий кум, як ти рідкість! Ти не просто кум, ти мені друг, брат, рідна людина! Тому в день свого народження прийми мої сердечні вітання! Я хочу побажати тобі достатку, високих вершин в кар’єрі і удачі по життю! Залишайся таким же веселим, життєлюбним й потіш нас завжди своєю присутністю! Ну і звичайно ж який чоловік без жінки? Нехай поруч завжди буде улюблена і любляча тебе жінка!


Кумок! Ти – майстер на всі руки. Зламався стіл – полагодив, не горить світло – зробив, протік дах – залатав. Бережи себе і свої золоті руки. Такому майстру дорога викладена успіхом. Нехай все блага цьому житті самі пливуть до тебе в руки. З Днем народження!


Як пощастило мені мати прекрасного кума – людини, який розділить і радісні моменти, і труднощі. Вітаю тебе з днем ​​народження, дорогий! Нехай тобі вдається все задумане, успішним буде кожен твій день, а кожне рішення буде вірним і веде до щастя. Любові, удачі, благополуччя, стабільності, гармонії! Нехай поруч з тобою будуть такі ж прекрасні люди, як і ти.


Найкращі привітання з днем народження для кума


Дорогий і найчудовіший кум, вітаю з днем ​​народження і хочу тебе бачити завжди щасливого і радісного, успішного і балакучого. Нехай твоя дороговказ яскраво світить і вказує шлях до перемоги і слави.


Дорогий мій кум, з тобою завжди спокійно і відчуваєш себе впевненіше. Прийми від куми привітання свого чудового дня народження. Бажаю, щоб попереду твого життя було тільки світле майбутнє, насичене радісними моментами благополуччя, любові, успіху і радості.


З Днем Народження, дорогий кум! Ти чудова людина, а тому гідний тільки найкращого! Так будь же здоровий, любимо і щасливий! Нехай на твоєму життєвому шляху ніколи не буде ніяких перешкод! І нехай доля завжди благоволить тобі, і сама веде тебе до успіху!


Дорогий кум, поспішаємо висловити тобі свою симпатію і поздоровлення у зв’язку з днем ​​твого народження, бажаємо сміливо і впевнено крокувати по життю, бути завжди прикладом справжнього чоловіка й сім’янина, жити в любові, злагоді, достатку і здоров’ї.


Мій дорогоцінний кум, з днем ​​народження! Нехай сьогодні як в казці, втіляться мрії і виконуватися бажання! Нехай ти ще проживеш стільки ж, завжди радуючи нас. Спасибі тобі, наш дорогий чоловік, що ти у нас є. Бажаємо найчистішою і щирої любові, відродження романтики в стосунках, що не згасає віри, міцного здоров’я, бадьорості і сили духу!


Дорогий кум, дозволь привітати з Днем народження! Благополуччя, здоров’я і радості тобі, і твоїй родині. Бажаю з гумором підходити до складних життєвих ситуацій. Хай не буде в житті перешкод,успіх і везіння супроводжують тебе в будь-яких справах і починаннях.


Кум, в твій день народження бажаємо тобі, людині з широкою душею, щоб в ній завжди було світло і радісно. Чи не підпускай до неї недостойних людей. Бережи себе хоча б заради хрещеника!