Привітання з днем народження жінці

Красиві привітання з днем народження для жінки


Вітаю чудову жінку з Днем Народження! Бажаю здоров’я та натхнення, любові та уваги, тепла та сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень та багато емоцій! Нехай у твоєму житті завжди будуть квіти та сюрпризи, посмішки та гарні новини, щастя та радість, удача та везіння!


Вітаю тебе з Днем Н​ародження! Від щирого серця бажаю тобі сміливо і впевнено крокувати життям. Нехай на твоєму шляху трапляються лише добрі люди, які викликають позитивні емоції. Залишайся такою ж життєрадісною, жіночною, веселою та сміливою. Нехай удача завжди посміхається тобі. Міцного здоров’я, жіночого сімейного щастя, кохання близьких людей, сонця в душі та добра! Нехай збуваються всі твої бажання та мрії! Зі святом тебе, з Днем Народження!


Хай кожна мить життя чудова буде,
Несе кохання та букетик мрій
І, як веселка різнокольорова,
Буде яскравих сповнена подій.

Щоденно нехай вам дарують квіти,
Хай компліменти сипляться для вас.
Хай буде сотня приводів радіти,
Й носити посмішку яскраву для всіх нас!


Знаю, що сьогодні тобі вже наговорили багато компліментів і побажали всього про що можна тільки мріяти! Напевно, я не буду оригінальна, але з великим почуттям любові і відданості вітаю тебе з Днем Народження і хочу, щоб ти була не просто щаслива, а купалася в ньому як дельфін в океані! Зі святом!


Нехай роки, як дороге вино, дарують смак життя, дні – радість і запаморочення від щастя. Нехай поруч завжди будуть ті, хто любить тебе і цінує, Бажаю тобі, щоб мрії збувалися, задумане – здійснювалося, а на шляху зустрічалися цікаві люди і справи.


Бажаю, щоб сьогодні підхопила тебе хвиля світлого щастя і пронесла на своєму гребені через весь нескінченний океан життя, минаючи небезпеки і оберігаючи від зустрічі з гострими підводними скелями.


Бажаю простого жіночого щастя, щоб любити всім серцем і самої – бути коханою! Нехай тебе оточують тільки найближчі люди, готові підтримати в будь-якій ситуації!


Найкращі привітання з днем народження жінці


З Днем народження!! Я бажаю тобі купатися в океані позитиву, жити на острові Радості, не знати горя і зла! Бажаю тобі купу грошей! Щоб у твоєму житті завжди були присутні три кити: щастя, здоров’я і удача! Нехай вони несуть тебе за течією твоєму житті і ніколи не відпускають!


Вітаю з днем ​​народження! Нехай твої дні наповняться посмішками і добром. І щоб від щастя ти сяяла, всім недругам на зло. Бажаю, щоб мир і радість панували в будинку і душі, і щоб збулися всі романтичні мрії. Щоб не тільки в день народження дарували радість і квіти!


Від душі вітаю Вас з днем ​​народження. Бажаю щастя і здоров’я, багатств, удачі і добра. Хай сонце яскраво висвітлює ваш шлях, а в двері ніколи не постукає старість. Бадьорості, радості і відданих друзів!


Вітаю з днем ​​народження! Ти вже дівчинка доросла, і сама краще знаєш, що згадати, в тому випадку, якщо ми доберемося до торта зі свічками. А від себе хочу побажати, щоб як і раніше запалювала нас своїм вогнем в очах і серці. Щоб день у день радувала нас своєю чарівною посмішкою. Щоб заряджала позитивом всіх і вся. Дякую що ти є!


Чудова жінка, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю отримувати від життя, все, що бажаєш, нехай за спиною яскраво горять мости добрих спогадів, нехай попереду чекає тільки радість, щастя, успіх і задоволення.


Вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі, щоб ти була здорова, сповнена енергії і сил, бадьора, життєрадісна, любима, щоб навколо тебе гармонія панувала … Подорожувала, мріяла і ні коли не забувала вірних відданих людей, які тобі хвилини життя присвятили і натомість нічого не попросили.