Привітання з днем народження хрещеному

Гарні привітання з днем народження для хрещеного в прозі


Дорогий мій хрещений, вітаю вас з днем ​​народження і бажаю, щоб ваше життя використовувала тільки фарби теплоти і добра. З-під її пера виходили тільки картини щастя і великої любові.


Мій хрещений, з днем ​​народження тебе. Бажаю тобі міцних сил і бравих ідей, світлого щастя і благополуччя, щирої радості душі і благородних вчинків, доброї удачі і безсумнівного щастя.


Хресний, вітаю з днем народження і бажаю золотий удачі, золотого теплохода, який буде плисти по золотій вашій долі, Стоп. Це може призвести до золотій клітці. Таке багатство потрібно ховати, щоб інші не спокусилися. Тому виправляюся і бажаю залізної удачі, чавунної долі і сталевого удачі подалі від пункту прийому металобрухту.


Дорогий мій хресний, з днем твого народження. Прийми найщиріші вітання від свого гаряче улюбленого хрещеника. Бажаю тобі, щоб ти завжди посміхався, щоб ніякі негаразди не затьмарювали твоє життя, щоб щастя рікою текло і ніколи не закінчувалося!


Хресний у мене найкращий у світі з хрещеницею завжди досвідом поділиться. З днем народження вітаю, і щиро величезного бажаю щастя, міцного здоров’я і великого кохання, хай Бог нас від бід усіх зберігає удачі надії і терпіння і сьогодні красивого розваги!


З днем народження вас вітаю! Нехай вам скрізь відкриваються нові, яскраві можливості. Ми в силах реалізувати все те, що ми задумав, так нехай станеться. Здоров’я хай не підводить, удача завжди буде поруч. Бажаю мирського тепла і благополуччя!


Мій дорогий та чудовий хрещений, вітаю тебе з днем народження. Бажаю відчувати себе завжди чудово, бажаю ніколи не зупинятися на досягнутому і постійно рухатися вперед до своїх ідей. Нехай у здійсненні мрії тобі допомагає удача життя, любов рідних, підтримка друзів, внутрішня сила і жага перемоги.


Оригінальні привітання з днем народження для хрещеного


З днем народження я поспішаю привітати свого улюбленого хрещеного. Я завжди ставився до вас з повагою і любов’ю. І сьогодні я хочу побажати душевного спокою, миру та доброти. Ви мені дуже дорогі, і я щиро бажаю вам усього найкращого, що є на світі!


Моє серце сьогодні дуже швидко б’ється від того, що хоче співати і танцювати і голосно кричати про славне дні народження мого улюбленого хрещеного. Вітаю вас і бажаю, щоб ваші можливості завжди задовольняли ваші потреби. Щоб бажання не боялись з’являтися у вашій прекрасній голові. Успіхів вам завжди і скрізь.


Вітаю вас, хрещений! Сьогодні ваш день народження! Бажаю, щоб цей день був насичений особливими подіями, добрими справами, чудесами, яскравими відкриттями, теплотою та увагою близьких. Нехай поруч будуть рідні та друзі. Нехай ніколи життя не буде складною і небезпечною. Всього найкращого.


Дорогий і шановний хрещений! Приймай щирі вітання й побажання доброго ставлення долі до тебе, сопутствия удачі, чистого неба і легкості у справах. Нехай у твоєму житті буде все тільки саме прекрасне і світле, не залишаючи місця невдач і розчарувань!


Вітаємо з днем народження, милий хрещений! Сьогодні ми на правах ваших дітей обіймаємо вас і від усієї вдячної душі бажаємо повного щастя! Будьте завжди здорові і веселі, нехай з вами завжди поряд буде удача і натхнення! Ми бажаємо вам здійснення мрій та довгих років найкращою, прекрасною і благополучного життя!


Ти мій хресний батько і разом з моїм рідним батьком є для мене прикладом для наслідування. Твоя чесність, сила, благородство і вміння досягати всього в житті самому — це ті риси характеру, які я з радістю у тебе переймаю. Міцного здоров’я, успіху і щастя тобі, мій хресний тато.