Привітання з днем народження коханій

Кращі привітання з днем народження коханій


Нехай поруч буду я для любові і захисту, подруги для спілкування і веселощів, батьки для надійності й родинності, щастя – для посмішки і краси! З Днем народження кохана моя!


Малюк, ти знаєш, що я рідко наважуюся говорити про свої почуття. Але в твій день народження я все ж наберуся хоробрості і скажу: ти найулюбленіша і бажана дівчина на світі!


Улюблена моя, з днем ​​народження! хай щастя сьогодні увійде в твій будинок і ніколи не покине тебе, нехай радістю світяться твої очі. Будь чарівною і прекрасною,усміхненої і неповторною.


З Днем народження мила ! Вітаю і бажаю щастя! І Нехай любов наша міцніє з кожним днем! Нехай збудуться всі твої мрії і радість ніколи не покидає тебе! Будь завжди такою гарною, молодою і стрункою!


Кохана моя! З ніжністю і любов’ю вітаю тебе з днем ​​народження!  Залишайся завжди такою ж турботливою, ніжною, люблячою, прекрасною і чарівною. Мрій завжди і всюди, і тоді твоя заповітна мрія обов’язково збудеться!


Кохана! Вітаю тебе з днем ​​народження! Від щирого серця бажаю тобі бути такою ж веселою, життєрадісною, дотепною і стильною, який я тебе знаю! Нехай кожен ранок починається для тебе з посмішки! Знай: ти найкраща з усіх дівчат світу і твоя любов робить мене найщасливішим хлопцем на землі!


Бажаю тобі кожен день сміятися, радіти і насолоджуватися кожною хвилиною життя! А поки ти будеш купатися в щасті, я буду наповнювати твоє життя своєю любов’ю!


Щирі привітання з днем народження для коханої


В цей день на цій Землі з’явилася прекрасна дівчинка. З днем народження, рідна і кохана дівчино! Залишайся завжди такою ж юною, ніжною і позитивною. Частіше посміхайся, даруй своє тепло рідним і близьким, даруй любов і приймай в два рази більше. Будь щаслива!


Сьогодні чудове свято, в цей день народилася моя любов і мрія, тому що ти, кохана, з’явилася на світло. Нехай небеса охороняють твої життєві дороги, нехай Матінка Земля нагородить тебе здоров’ям і бадьорістю, збереже на довгі роки твою красу, примножить таланти, гідності та успіхи, виконає всі заповітні бажання. З днем народження!


Нехай твої приголомшливо красиві очі сяють яскравіше зірок, ніжна посмішка не покидає чарівного і милого личка, а в добрій душі панують справжні теплота і гармонія, адже тільки тоді я буду радий. З днем ​​народження, моя кохана, по-справжньому неповторна, дивно неземна і щиро улюблена дівчина!


Ангел мій неземний, заворожує всіх своєю добротою і красою. Стала ти тепер дорослішими, значить, перетворилася ще сильніше. Головне здорової будь завжди, а решта додасться без праці.


Кохана! Від щирого серця вітаю тебе з Днем народження! Бажаю, щоб радістю очі твої іскрилися і посмішка не сходила з губ твоїх! Умій любити ні злості, ні користі не тая! Я люблю тебе!


Кохана моя! Вітаю тебе з днем ​​народження! Ти – в моїх снах і наяву, однією тобою живу, дихаю я! Нехай твій сонячний промінчик осяє все моє життя і зігріває кожну мить мого життя!


Кохана моя, сама прекрасна і неповторна дівчина на всій планеті, вітаю тебе з днем народження. Дорога, будь завжди на піку слави і успіху, на вірному шляху до успіху і щастя, в напрямку удачі і натхнення, на хвилі оптимізму і любові.


Кохана, приймай вітання від людини, шалено закоханого в тебе і безмежна вдячність долі за тебе. Хочу побажати тобі всього самого доброго і ніжного. Я постараюся, щоб ти була найщасливішою на землі! З днем народження!