ГО «Молодіжна організація «Молоде покоління» 1 квітня проведе зустріч з абітурієнтами 2023 року

 

Для молодих людей, зокрема школярів, що у 2023 році закінчують здобуття загальної середньої освіти та мають намір вступати до закладів вищої освіти України, громадською організацією "Молодіжна організація "Молоде покоління" суспільно з Національним Фестивалем “Код Нації” було ухвалено рішення про проведення марафону зустрічей, на яких експерти у галузі освіти, представники ВНЗ та вступники минулих років допоможуть абітурієнтам 2023 року з’ясувати всі деталі та нюанси вступу до закладів вищої освіти у 2023 році, проведення НМТ-2023, визначення пріоритетів та значення вагових коефіцієнтів і звісно поділяться дієвими лайфхаками щодо написання мотиваційних листів.

 

Перша з п’яти зустрічей, що відбудуться у рамках марафону у весняно-літній період цього року, запланована у форматі відеоконференції на 1 квітня 2023 року о 12:00 на платформі meet.google.com.

 

Щоб взяти участь у зустрічі, учасники мають попередньо зареєструватися за посиланням: https://url.molodp.org/vstup2023.

 

Частина зустрічей відбуватиметься у вигляді профорієнтаційних заходів. Активні учасники марафону матимуть можливість отримати невеликі сувеніри від Національного Фестивалю “Код Нації".