Миколаївщину з робочим візитом відвідали голова представництва МОМ в Україні та регіональний директор МОМ

 

У вівторок, 28 березня, до Миколаївської області з робочим візитом приїхали голова представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Ан Нгуєн та регіональний директор Міжнародної організації з міграції Манфред Профазі.

 

У рамках візиту відбулась нарада Ана Нгуєна та Манфреда Профазі з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом, позаштатним радником першого заступника начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Дмитром Тарасенком та директором департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської обласної військової адміністрації Олександром Корольовим.

 

Під час зустрічі сторони обговорили поточну гуманітарну ситуацію в області, потреби регіону та заходи щодо подальшого надання гуманітарної допомоги від МОМ Миколаївщині.

 

Зі свого боку Віталій Кім звернувся до партнерів з проханням надати інструменти для відновлення наслідків російської агресії в межах Миколаївщини.

 

«Ми дуже вдячні МОМ за вже надану допомогу нашому регіону, та на зараз, щоб швидше відновити завдані агресором збитки, ми потребуємо більшої кількості засобів праці, ніж ми маємо сьогоднішній день», – сказав він.

 

В свою чергу, голова представництва МОМ в Україні Ан Нгуєн наголосив на тому, що вони прагнуть продовжувати свою гуманітарну діяльність у Миколаївській області та готові надавати необхідну інформацію за потреби.