Чоловік щоранку знаходив у черевиках гроші — коли він дізнався, звідки беруться купюри, то довго сміявся

Загадкове явище обернулося смішною і зворушливою обставиною.

Микола з недавнього часу помітив дивну особливість: щоранку, збираючись на роботу, він знаходив у своїх черевиках гроші. Спочатку це була дрібниця, а з часом з'явилися і паперові купюри. Явище було абсолютно дивним: всі домочадці тільки знизували плечима і не зізнавалися, чиїх це рук справа, інформує Ukr.Media.

Чоловік вирішив провести експеримент: ввечері, як завжди, залишив черевики біля входу, а сам ліг спати на кухні. Микола був упевнений, що зловить жартівника на гарячому. Але спосіб не спрацював: чоловік міцно проспав всю ніч, а вранці знову виявив у взутті чергові сто гривень. Тепер навіть інші члени родини прийшли в замішання, до цього вони думали, що тато і дідусь просто жартують.

На наступну ніч експеримент було вирішено повторити. Микола твердо вирішив цього разу дочекатися появи "доброзичливця". Не заснути було дуже складно, але цікавість перемогла бажання поспати. Ближче до ранку пролунали тихі кроки: глава родини насторожився. З вітальні вийшов загальний улюбленець — пес Боня. У зубах він тримав 100 гривневу купюру. Боня підійшов до взуття господаря, поклав гроші в черевики і тихо пішов назад.

Миколу охопив шок. Тепер, принаймні, він знав, звідки вранці в черевиках з'являються гроші. Чоловік згадав, що деякий час тому скаржився дружині, що на роботі стали затримувати зарплату і урізали премію. Мабуть, Боня почув розмову і вирішив підтримати господаря матеріально. Залишилося дізнатися, де пес ці гроші бере.

Ясність настала наступної ночі, і знову Миколу чекав сюрприз. Гроші Боня діставав з-під матраца, де лежала акуратною стопочкою з купюр заначка господаря. У чоловіка просто не було сил лаятися: від його реготу прокинулася вся родина. Загадка була розгадана! Добрий собака підкидав господареві його ж гроші.

Заначку довелося переховати, а історія про щедрого вихованця стала справжнім сімейним анекдотом.

Источник